Spoiler 1161 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Punch Man'deki King gibi bi şey la bu Garp. Millet uğraşacak vakit yok diye pas geçmiş, bu da bana diş geçiremediler diye ortamda hava yapıyor. Allah bilir zamanında Shiki'nin de aklına Shakky'nin onu seçmeyişi geldi de dikkat dağınıklığından indirdiler elemanı...

• Like
Tepkiler: Mercury
Herkes birbirini kurtarıyor, peki şimdi WB'yi kim kurtardı? Onu övelim biraz da.

Yalnız Kaido bu gibi konularda aşırı delikanlı ya. Odenle dövüşünü bölen adamı öldürmüştü. Luffy ile dövüşü bölününce özür dilemişti. Burada da kaptanını satmamış.

Bu arada Garp dua etsin milletin acelesi vardı yoksa Beyazsakal+Linlin+Kaido Garpı eşşek cennetine yollardı @Whitebear D ustamın yanındayız.

• Love
Tepkiler: Whitebear D
@Skywalker @Kuroro
6d0c7512d468817020386f5366cb0ed7.jpg

q560xow.jpg

otqk1gp.jpg

Wb nin satış yapmayacağından emindim ama Koca ana kesin satar diyordum Kaido yu da peşinden sürükler meyveler için satarlar diyordum satmadılar sürpriz oldu.Oda yine bekleneni yaptı tüm Garp severlere bayram havası estirecek bir sayı daha hediye etti.Normalde belki Wb ile kapıştırırdı kapışma yarıda kesilirdi ama Garp a 3 vs 1 attırıp 3 lüyü kaçırttıracakki hoooo efsane yav bu Garp muhteşem adam dedirtsin. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü