Dragon niye utandırsın Garp utandırdı. Torunu için bir şey yapmadığı gibi denizci oğlu için de kılını kıpırdatmadı.Çok kötü düşmüş yalnız içim parçalandı. Undertaker'dan Tombstone yemiş kadar olmuş. Dragon yine utandırdı...
Dragon niye utandırsın Garp utandırdı. Torunu için bir şey yapmadığı gibi denizci oğlu için de kılını kıpırdatmadı.Çok kötü düşmüş yalnız içim parçalandı. Undertaker'dan Tombstone yemiş kadar olmuş. Dragon yine utandırdı...
Garp çok sıkıntı bu aralar bulaşamıyorum.Dragon niye utandırsın Garp utandırdı. Torunu için bir şey yapmadığı gibi denizci oğlu için de kılını kıpırdatmadı.
Garp'ın çıplak üst vücuduna yağ sürüp cilalamadığı kaldı Oda'nın.Garp çok sıkıntı bu aralar bulaşamıyorum.
Arcın climax kısmında Xebec yerine Garp şovu izlersek şundan çekeriz Oda'yaGarp'ın çıplak üst vücuduna yağ sürüp cilalamadığı kaldı Oda'nın.
Ray kısmı bana o kadar yapay gelmedi ya. Başından beri bir şeyleri kendi içinde yaşayıp kendini geri çektiği belliydi Ray'in. Shakky'yi kaybetme korkusu, onu ne kadar sevdiğini de anlamasını sağlamış olmalı. Kızı son anda ölümden kurtarınca yaşadığı duygu patlaması sayesinde de sonunda hislerini hem kendine hem de Shakky'ye itiraf etti. Oda güzel yazmış burayı bence.Dragon ile Koby aynı değerler, uygulama şekli farklı ilerliyor. Bunun dışında aşk tarafların da bezi olmayan Rayleigh'i de ağlayarak çizmezsin arkadaş, ne romantik anı yaşadı da, bu hale geldi? Düne kadar yüzüne bakmıyordu anlaması güç, Wano'da dahil Oda hikayeyi ana tema da tutup, detayları geçiştirerek anlatıyor. Böyle giderse seri sonun da bir çok soru işareti kalacak, spin-off lar da kurtarmaz.
![]()