Kenshiro
★★★★★
Garp ne zaman amiral oldu ben hatırlamıyorum...Yonkolar topuk yaptıkça, Amiral tayfanın eşgal de böyle..
![]()
Garp ne zaman amiral oldu ben hatırlamıyorum...Yonkolar topuk yaptıkça, Amiral tayfanın eşgal de böyle..
![]()
Seninki yersiz bir yorum olmuş asıl. Vadi'yi umursamıyordu çünkü saldırı altında olan kutsallardı.
Roger adını duyunca tetiklenip geldi ama diğer korsanların denizcilere daldığını görünce o da onlara saldırdı. Açık açık da söyledi adamlarımı kesip biçmenize izin vermem diye. Adamın önceliği değişti direkt, diğer korsanları kendi haline bırakıp köşe bucak Roger'ı aramıyor. Gelecek bölüm Roger'ı görür ona atlar.
Asıl düğüm Xebec dövüşünde çözülecek. Çünkü Garp'ın belli ki bir kez daha önceliği değişmiş ve Roger'a dalmak yerine Xebec'e dalmış hem de Roger ile birlik olarak.
Bu bilgi nerde var?Allah'ın işi işte. Tanrı Vadisi'nde kutsallar parti yaparken o sırada baskına gelen korsanlara denk geldiği ve kurtulmalarına sebep olduğu için hükümet kahraman ilan etti. İşin tuhaf tarafı hükümet demek kutsallar demek. Acaba kim kahraman ilan etti.
Oden ve çorba meselesine benzer bir drama çıkarmasa bari.Seninki yersiz bir yorum olmuş asıl. Vadi'yi umursamıyordu çünkü saldırı altında olan kutsallardı.
Roger adını duyunca tetiklenip geldi ama diğer korsanların denizcilere daldığını görünce o da onlara saldırdı. Açık açık da söyledi adamlarımı kesip biçmenize izin vermem diye. Adamın önceliği değişti direkt, diğer korsanları kendi haline bırakıp köşe bucak Roger'ı aramıyor. Gelecek bölüm Roger'ı görür ona atlar.
Asıl düğüm Xebec dövüşünde çözülecek. Çünkü Garp'ın belli ki bir kez daha önceliği değişmiş ve Roger'a dalmak yerine Xebec'e dalmış hem de Roger ile birlik olarak.
Kahraman unvanı hangi olaydan sonra verildi?Bu bilgi nerde var?
Yok çok doğru bir çıkarım yapmışsın. Gerçekten de kraliyet soyundan gelenlere bir kutsiyet veriyor Oda.
Bu konuda Tolkien gibi Oda da. Niyeyse kraliyet ailesi her zaman kutsal ve melek gibidir ve asla yerleri başkaları tarafından doldurulamaz. Bu bir kültürel varlığın dışa vurumu. Tolkien'in ülkesinde kral vardı, Oda'nın ülkesinde de kral var ve ikisi de hem yasalarca hem kültürel kodlarca kutsiyetler verilmiş, dokunulamaz ve yanılamaz görülen makamlar. Onlar da bu kralların kulları olarak bu kültürel etkiyi dışa vuruyorlar eserleriyle, ne yaparsın.
Bu hükümet verdi anlamına gelmiyor. Derideki bütün dedikoduları çıkaran zaten ismini unuttuğum kuştu. Bu adam zaten Hükümete karşı gelerek aynı zamanda korsanların God Valley'de toplanmasına da sebep oluyordu. Yine onun eliyle bu unvan yayılmış gibi duruyor. Hatta seride ünvanlar bu kuşla yayılıyor gibi duruyor. Şimdi sana soruyorum bu bilgi nerede geçti Kutsallar ya da Hükümet verdi diye?Kahraman unvanı hangi olaydan sonra verildi?
Yer Tanrı Vadisi. Ada yok olmuş ve halkı av hayvanı muamelesi görmüş. Zulmü yapanlar kutsallar ve kolluk kuvvetleri denizciler. Adayı basan korsanlar ve orada ölen korsan Xebec. Öldüren\yakalayan\kurtaran Garp olarak duyuruluyor.Bu hükümet verdi anlamına gelmiyor. Derideki bütün dedikoduları çıkaran zaten ismini unuttuğum kuştu. Bu adam zaten Hükümete karşı gelerek aynı zamanda korsanların God Valley'de toplanmasına da sebep oluyordu. Yine onun eliyle bu unvan yayılmış gibi duruyor. Hatta seride ünvanlar bu kuşla yayılıyor gibi duruyor. Şimdi sana soruyorum bu bilgi nerede geçti Kutsallar ya da Hükümet verdi diye?