Spoiler 1162 Tahminler ve İpuçları

Redon Shueisha tarafından etkileşimi arttırsın diye görevlendirilmiş kişi midir?

• Kullanılan toplam oy
    24
Shanks, Roger'ın yanında çıraklık yapıp nasıl Yonkou olacağını yol haritasını çıkarmış bir arkadaş. Bir dolu bağlantısı var, çevresi var. Nereye gidilir kim alınır biliyor. Hakinin öneminin farkında. Direkt gidip hakili insanları topluyor. 7 yaşındaki seni Steve Jobs'ın yanına koysaydık şimdi CEO'ydu.
Sen o kadar plan kur sonra elalemin veledi gelsin meyveyi mideye indirsin.

Shanks 33 yaşında yonko olmadı mı, bu Roger Garp da o yaşlarda. Daha ne prime olacaklar. Garp ile Roger beraber dalsa top diye oynamaları lazım Xebec'i.
Geçen bölüm, Roger ile Whitebeard kılıç çapışmasında birbirine değiyordu kılıçlar. Bence Roger'ın bıyıklı dönemi herkesin prime zamanıdır. Geçen bölüm ciddi çarpışmadılar bahanesi de sunulabilir tabi.

Dragon shanksı koyduğu sandıktan meyve bulmasın da. Farklı anlamı olsun bb gibi aramış olsun n*ka gibi özel bisi çıksın falan fistan.

Geçen bölüm, Roger ile Whitebeard kılıç çapışmasında birbirine değiyordu kılıçlar. Bence Roger'ın bıyıklı dönemi herkesin prime zamanıdır. Geçen bölüm ciddi çarpışmadılar bahanesi de sunulabilir tabi.
Ama Garp ile Roger çarpışmasında da Roger'ın tam belli olmasa da Garp temassız vuruyor.

Shanks, Roger'ın yanında çıraklık yapıp nasıl Yonkou olacağını yol haritasını çıkarmış bir arkadaş. Bir dolu bağlantısı var, çevresi var. Nereye gidilir kim alınır biliyor. Hakinin öneminin farkında. Direkt gidip hakili insanları topluyor. 7 yaşındaki seni Steve Jobs'ın yanına koysaydık şimdi CEO'ydu.
Yok benden ceo olmaz hocam o kumaş yok bende. xd Önce bunu belirteyim

Bir de şu var, ben seride pek bu dinamiklere inanmıyorum. Kid direkt yeni dünyaya girdi. Luffy eğitim aldı. Sonunda ikisi de Kaido'nun hapishanesine girdi. Eğitim, plan gibi şeyler Teach dışında (Onun durumu da özelikle belirtiliyor) pek belli olmuyor.

Ya bölümü okurken dikkatimi çekti garp 3 lüyü kovalarken sadece o 3 lüden WB merkeze geldi ve rogerlarla kapıştı ne garp ne kaido linlini göremedik orda acaba hem garpın provokatif söylemi hemde kaidonun garpla dövüşme isteği önümüzdeki bölüm garp vs kaido&linlin göreceğimizin işareti olabilir mi

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü