Spoiler 1162 Tahminler ve İpuçları

Redon Shueisha tarafından etkileşimi arttırsın diye görevlendirilmiş kişi midir?

• Kullanılan toplam oy
    25
Gs'nin Liverpool galibiyetini sOda'ya söverek atlatmaya çalışıyım. Adi sOda adam gibi bölüm çıkar :mad:

@Montana usta Coby Luffy'e denk olacak diyordun di mi.:D
Koby direkt çırağı ve denizci, kendi gözetiminde. Luffy ise korsan. şu an zaten arada büyük bir güç farkı var ama Koby yetişecek diye düşünüyorum.

Şu da var, Garp gelmese bile Koby'nin kurtulma ihtimali vardı. Zindandan kaçabilmişti.

• Haha
Tepkiler: Alpamis
Koby direkt çırağı ve denizci, kendi gözetiminde. Luffy ise korsan. şu an zaten arada büyük bir güç farkı var ama Koby yetişecek diye düşünüyorum.

Şu da var, Garp gelmese bile Koby'nin kurtulma ihtimali vardı. Zindandan kaçabilmişti.

@ch3rlo @Montana @Frost
Beyler bu hikaye ilgi çekici olur muydu sizce? Benim ilgimi çekti.:D Zaman akışını izleyin ama.:D

Üçü birden değil de kardeşlerden birinin denizci olması iyi olurdu ya.

Senaryoyu güzel yapmış bu senaryoda @redteror luffy'e kutsal kopegi der miydi acaba

Luffy net Charloss'un bavullarını taşırdı. Ekmeğini, yemeğini Kutsallar veriyor sonuçta, Luffy kendisine kim yemek verirse versin yardımına koşar.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü