Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Spoiler 1191: Loki Burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Primus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

• Kullanılan toplam oy
    17
imu çok boş adamsın vesselam, işi gücüm şekil şukul.

@redteror

Usta yanlış anlama tartışma başlatmıyorum. Sadece sana fikrini soruyorum.

Luffy için hayal ettiği olur argümanı bu bölüm büyük darbe almadı mı? İyileşmeyi istiyor hatta hayal ediyor diyebiliriz bu bölümde olanlar için ama iyileştiğini görmedik. Yoksa o gücü daha aktif olmadı mı? Daha sonra mı olacak?

@redteror

Usta yanlış anlama tartışma başlatmıyorum. Sadece sana fikrini soruyorum.

Luffy için hayal ettiği olur argümanı bu bölüm büyük darbe almadı mı? İyileşmeyi istiyor hatta hayal ediyor diyebiliriz bu bölümde olanlar için ama iyileştiğini görmedik. Yoksa o gücü daha aktif olmadı mı? Daha sonra mı olacak?
İstersen tartışma başlat Reis xD

Lütfü bomboş çar hala gomu gomu yapıyor dünyanın en dövüş zekası özürlü karakteri. Üstelik iyileşmiş gayet 3 tane kendi çapından çok daha büyük kılıçla şişlendiğini düşünürsen. Garp bir tane yediğinde tüm vücudu titriyordu. Üstelik o kılıçlardna biri yaşam enerjisi emiyormuş falan.

Seninki nikaya koltuğu devretmeli

İstersen tartışma başlat Reis xD

Lütfü bomboş çar hala gomu gomu yapıyor dünyanın en dövüş zekası özürlü karakteri. Üstelik iyileşmiş gayet 3 tane kendi çapından çok daha büyük kılıçla şişlendiğini düşünürsen. Garp bir tane yediğinde tüm vücudu titriyordu. Üstelik o kılıçlardna biri yaşam enerjisi emiyormuş falan.

Seninki nikaya koltuğu devretmeli
Bu bölümdeki gördüklerindene iyileşmiş mi diyon? Yaraları duruyordu en son.

Yav bir git köyüne abi ya.
Loki ağır yaralandı Shamrock’tan sonra yedi içti dinlendi de zor kendine geldi baya tedavi gördü.Ayrıca bu kılıçlar normal kılıç değil 19 kılıçtan üçü bildiğin giriyor adama şu yaşam enerjisi çeken hiçlik kılıcı dahil.Ace olunca organım gitti birazdan ölürüm diye son sözlerini söylüyor başka adam organ dikiyor beyazsakal bile organ gidince dayanamıyor ama ana karakterin organlar her savaşta sapasağlam.Mangakanın Brook süt içmesi ve düzelmesi gibi bir mantık güttüğüne eminim sadece tepki çeker diye mangada diyaloğunu geçirmiyor bunun.
Şu yazdıklarımı okumadın mı ? hala nasıl böyle konuşabiliyorsun anlamıyorum.Olayların mantıklı bir tarafı yok mantık one piece’i çoktan terk etmiş.Ya iyileş deyince iç kısmından iyileşmiş seninki yada mucizevi şekilde dövüşmeye devam ediyor organ falan hak getire.Sen bundan keyif alıyorsan almaya devam et.Ne iyileştiğini kabul ediyorsun ne de iyileşmeden dövüşmeye devam ediyor olmasının mantıksız oluşunu.Karakter pohpohlamaya devam et ne diyim.

Şu yazdıklarımı okumadın mı ? hala nasıl böyle konuşabiliyorsun anlamıyorum.Olayların mantıklı bir tarafı yok mantık one piece’i çoktan terk etmiş.Ya iyileş deyince iç kısmından iyileşmiş seninki yada mucizevi şekilde dövüşmeye devam ediyor organ falan hak getire.Sen bundan keyif alıyorsan almaya devam et.Ne iyileştiğini kabul ediyorsun ne de iyileşmeden dövüşmeye devam ediyor olmasının mantıksız oluşunu.Karakter pohpohlamaya devam et ne diyim.
- WB kafasının yarısı gidikken yaşamaya devam ederdi diyip savaşırken de irade gösterisi yaptı diye öven ayakta öldü arkadaşlar iradeyi görüyor musunuz diye övenler,

-Doflamingo için iç organları yok olmuşken sadece ilk yardım yaptı organları ayakta tuttu şu an %1'inde ama g4 Luffy'e karşı savaştı o halde diyenler

- Zoro için Thriller Barc'ta zaten çok hasar almıştı. Ölümün kenarındaydı. Luffy'nin hasarlarını aldıktan sonra ayakta kaldı diye zevkten havaya uçup dayanıklılığa gel diye övenler,

-Zoro için Mihawk'tan boylu boyunca kılıç yarası aldıktan sonra Arlong karşısında öyle durmasına yaraları bir çok kez açılmasına rağmen yaşamaya ve savaşmaya devam etmesine laf etmeyenler,

Şimdi gelmiş her fırsatta Tanrı Meyvesi yemiş serinin en güçlü meyvesini yediğini söyledikleri karakter için 2 kılıç girdi diye son bir gayretle ayağa kalkıp atak yapmasına mantıksız diyorlar.

Çelişkilisiniz. Sizi ciddiye alamıyorum maalesef.

Son düzenleme:
Geri