Anime & Manga Gündemi

Luffy harici göze batan karakter yok finalde.
İlk brakette solda kazanması gereken Guts sağda Lelouch.

İkinci brakette Thorffin ve Kusanagi'nin benim nezdimde tartışması bile olmaz.

Naruto ve OP'nin TR'deki fanboyluk seviyesi Amerikalılar'ın Dragon Ball seviyesine ulaşmaya başladıki, ikinci brakette Goku'nun finale kadar gidebilmesinin sebebide Amerikan influence'in her konuda olduğu gibi yine bizim medyamız üzerindeki etkisinden ibaret. Yoksa otursan DB'yi TR'de baştan sona izlemiş 5 kişi bulamazsın. :D Çoğu memelerden tanıyor seriyi.

Naruto ve OP'nin TR'deki fanboyluk seviyesi Amerikalılar'ın Dragon Ball seviyesine ulaşmaya başladıki, ikinci brakette Goku'nun finale kadar gidebilmesinin sebebide Amerikan influence'in her konuda olduğu gibi yine bizim medyamız üzerindeki etkisinden ibaret. Yoksa otursan DB'yi TR'de baştan sona izlemiş 5 kişi bulamazsın. :D Çoğu memelerden tanıyor seriyi.
Luluş'un Naruto'ya yenilmesi kadar normal bir durum yok ya. Ucuz ve kötü bir Kira kopyası. Thorfin de Japon hıyarlığı bulanmış Viking temasına uygun bir karakter olarak Goku'ya elenme şerefine nail olmuş, oyna temiz ✍️ Edward'ın Goku'ya elenmesi talihsiz olmuş biraz.

boruto narutosu leşşş
Baruto Naruto'sundan ziyade direkt Naruto gibi değerlendirdim. Görsel seçimi cinayet yoksa.

• Wow
Tepkiler: kekomancer

Goku bu anketteki herkesi cebinden çıkarır :cautious:

Goku bu anketteki herkesi cebinden çıkarır :cautious:
Goku denen arkadaş günümüzde artık baygınlık getirmiş aptal ve obur karakter tiplemesinin blueprintinden ibaret. DB Amerikalılar'ın Kaptan Tsubasa'sıdır arkadaşlar. Biz çocukken Tsubasa'yı ağzı açık izlerken bunlar DB bakıyordu. Ancak Amerikalılar'daki IQ eksikliği aynı Tsubasa gibi sadece legacy olarak anılması gereken bir seriyi hala ana akım olarak ayakta tutabiliyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü