Tanıtım Attack on Titan

yumekosai

★★★★
37846l.jpg

Orijinal Adı: 進撃の巨人 (Shingeki no Kyojin)
Tür: Shounen, Aksiyon, Hayatta Kalma
Yaratıcı: Hajime Isayama
Yayımlayan (Manga): Kodansha – Bessatsu Shōnen Magazine
Manga Yayın Tarihi: Eylül 2009 – Nisan 2021 (34 cilt, 141 bölüm)
Anime Stüdyosu: Wit Studio - MAPPA
Anime Yayın Tarihi: WIT Studio (Sezon 1–3), MAPPA (Sezon 4) Nisan 2013 – Kasım 2023

Tanıtım:
Yüzyıllar önce, insanlık “Titan” denen korkunç insansı yaratıklar tarafından neredeyse yok edilme noktasına getirildi. İnsanlar da bu korkuyla, devasa duvarların ardında yaşamak zorunda kaldı. Bu devleri gerçekten dehşet verici kılan şey, insan etine duydukları iştahın açlıktan değil, zevkten kaynaklanmasıydı. Hayatta kalabilmek için insanlık, savunma bariyerlerinin içine yerleşti ve böylece yüz yıl boyunca tek bir Titan’la karşılaşmadı. Ancak bu kırılgan sükûnet, devasa bir Titan’ın sözde aşılamaz dış duvarı aşmasıyla bozulur ve insan yiyen ucubelere karşı verilen hayatta kalma mücadelesi yeniden alevlenir. İstilacı yaratıkların ellerinde yaşadığı korkunç kişisel kaybın ardından Eren Yeager, duvarların korumasının dışında acımasız insansı varlıklarla savaşan seçkin bir askerî birlik olan Keşif Birliği’ne katılarak Titanları yok etmeye hayatını adar. Eren, üvey kız kardeşi Mikasa Ackerman ve çocukluk arkadaşı Armin Arlert ile birlikte Titanlara karşı yürütülen amansız savaşa dâhil olur ve son duvarlar da yıkılmadan onları alt etmenin bir yolunu keşfetmek için zamana karşı yarışırlar.

Şu attığım sayfa ile başlayan süreç olmasa yapılmış en iyi mangalardan biri, bu haliyle bile öyle ama "müthiş" diyemiyorum, yıllarca beklemenin meyvesini alan tek kişi at kafası oldu.
RTYg6Gt.jpg

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü