Baldur's Gate 3

Bilgisayarıma Baldurs Gate 1 ve 2'yi indirdim. Her iki oyunun Türkçesi mevcut. Aklıma da oyun, muhabbet yapabildiğimiz oyun kanalı açmak geldi. Bu arada Baldurs Gate 1 ve 2 online oynanabiliniyordu. Eski oyun olması sorun olmazsa oynayabiliriz. Hem de sohbet etmiş oluruz.
Baldur's Gate II'yi ben beceremedim ya itiraf etmek gerekirse, Infinity Engine'in gerçek zamanlı ama sıra tabanlı işleyen sistemi fazla geldi bu senede. Gerçi zamanında Dragon Age: Origins falan oynamıştım benzer savaş sistemini uygulayan. Sanırım ilk Baldur's Gate'ten girmek daha sağlıklı olacak, ikinci oyunda karakterler 12 level'dan başlayınca o da zorlamış olabilir.

Baldur's Gate III'ü ilk tam sürüme geçtiği aylarda bitirmiştim, sonradan tekrar oynanabilir kılan güncellemeler oldu mu? Ayıyla yattım.

Son düzenleme:
Baldur's Gate II'yi ben beceremedim ya itiraf etmek gerekirse, Infinity Engine'in gerçek zamanlı ama sıra tabanlı işleyen sistemi fazla geldi bu senede. Zamanında Dragon Age: Origins falan oynamıştım benzer savaş sistemini uygulayan,i. Sanırım ilk Baldur's Gate'ten girmek daha sağlıklı olacak, ikinci oyunda karakterler 12 level'dan başlayınca o da zorlamış olabilir.

Baldur's Gate III'ü ilk tam sürüme geçtiği aylarda bitirmiştim, sonradan tekrar oynanabilir kılan güncellemeler oldu mu? Ayıyla yattım.
O oynanış mekaniklerinde rogue, thief, assasins olmak büyük avantajdır. Haritayı partinle beraber harita ve mekan keşfedilmez. İlk olarak gizliliği yüksek olan bir karakterini öne sürersin. Keşfeder. Strateji kurar ve onları alaşağı edersin. Kısmet olursa oyun yayını açacağım. Buradan birileriyle ya da tek başıma oynarım canlı olarak. Maksat eğlenmek.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü