Teori "Ben Demiştim!" Teorileriniz

"Karasakal'ın babası da Xebec çıkar yiah" de gram ciddi değildim. Aynı Sanji'nin düğünü gibi sallamıştım.

Özellikle eski konuşmalarımda face dc ortamında Karasakal Xebecin veledidir demistim @Ölüm Cerrahı sizse bana gülmüştünüz şimdi ne oldu haklı çıktım. 🤣
Hangi DC grubu, çok değişti ya bizde de. Kendimizin sonradan kurduklarından birinde mi face ait olan mı... Ama ben gülmemişimdir buna ya gülündüyse de bir goygoy bir şey olmuştur illa. Hiç hatırlamıyorum bu muhabbeti 🤔

Hangi DC grubu, çok değişti ya bizde de. Kendimizin sonradan kurduklarından birinde mi face ait olan mı... Ama ben gülmemişimdir buna ya gülündüyse de bir goygoy bir şey olmuştur illa. Hiç hatırlamıyorum bu muhabbeti 🤔
Hainlikte seviye atlamakta budur nasıl hatırlamıyorsun ya karasakal xebecin ogludur demistim ben 😒

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü