Tartışma Berserk-Genel Tartışma (Manga)

Berserk ve H x H'ı güncel takip etmek çok yoruyor.
HxH yine son aradan bu yana yine geliyor art arda 10 bölüm vs. Aslında düşününce nadir gelmelerini hakikaten anlayabiliyorum çünkü kalite ne kadar yüksekse o geç geliyor- klasik ''malın iyisi geç gelir'' olayı. Yine de yoruyor çok.

Olacak olan şey bu denli büyük olunca 3 bölüm o kadar absürt durmuyor. Tabi bu üç bölümü 1 yılda anca alabilmek sıkıntı:d
Bundan dolayı ümitliyim zaten, Mori'nin dediği doğruysa bundan sonrasını tasarlarken Miura en azından Eclipse kadar üstüne düşmüş diyordu.

HxH yine son aradan bu yana yine geliyor art arda 10 bölüm vs. Aslında düşününce nadir gelmelerini hakikaten anlayabiliyorum çünkü kalite ne kadar yüksekse o geç geliyor- klasik ''malın iyisi geç gelir'' olayı. Yine de yoruyor çok.

Bundan dolayı ümitliyim zaten, Mori'nin dediği doğruysa bundan sonrasını tasarlarken Miura en azından Eclipse kadar üstüne düşmüş diyordu.
Evet, insan olan Guts'ın yapabileceklerinin sınırı vardı, biz o hikayeyi bitirdik aslında bu bölümle. Dönüşümün başlayacağı nokta buradan sonra gibi görünüyor ki en az o kadar üstüne düşmüşse birkaç yıl daha beklemekten zarar gelmez.

Guts havarimsi güç kazanıp mi çıkacak şindi ? Bana kestiklerinin ruhlarından arınıyor gibi geldi sonra kabuğu girdi. Hızlı çizseler bari...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü