Berserk'e Giriş ve Genel Tanımlar

Guts'ın beherit'i kullanması çok aksi durum gibi geliyor bunu da yazdım bayağı. Bir şekilde beheriti etkinleştirme senaryosu yazarsa devam eden ekip, Guts'ı ''peygamber'' motifinde göstermek, anca o zaman. O senaryoda da Guts'ı dini mekanizmaları kıran bir anti-peygamber olarak konumlandırmak zorundalar çünkü seri boyunca böyle ilerledi hep. İnsanlık adına son bir fedakarlık yaparsa, beherit'i tanrısal güce ulaşmak için değil, onu yıkmak için kullanırsa, God Hand'in aksine olur. Bu noktada Beherit'i kullanırsa, IoE ile için onun aracını gasp etmiş olur. Miura, Hristiyan ikonografisini ters yüz etmeyi severdi.
buda olabilir tabi ki. ama sanki guts'a ters bir durum gibi olur. sonuçta o şey yüzünden bir sürü cefa çekti. Ayrıca bir diğer olay. iskelet şövalyenin kılıcı :D adamın kılıcı beherit'ten oluşuyor. tahminim Void'in bir önce ki tanrının eli kankalarını öldürüp toplamış olacağını düşünüyorum. buradan da yola çıkarak Tanrı'nın elleri öldürülebilir fakat muazzam bir güç lazım. final savaşın da söylediğim gibi void vs iskelet şövalye guts vs griffith olacaktır. asıl olay Void bence ilk Tanrı'nın eli o bence.

• Love
Tepkiler: darbyranger
buda olabilir tabi ki. ama sanki guts'a ters bir durum gibi olur. sonuçta o şey yüzünden bir sürü cefa çekti. Ayrıca bir diğer olay. iskelet şövalyenin kılıcı :D adamın kılıcı beherit'ten oluşuyor. tahminim Void'in bir önce ki tanrının eli kankalarını öldürüp toplamış olacağını düşünüyorum. buradan da yola çıkarak Tanrı'nın elleri öldürülebilir fakat muazzam bir güç lazım. final savaşın da söylediğim gibi void vs iskelet şövalye guts vs griffith olacaktır. asıl olay Void bence ilk Tanrı'nın eli o bence.
Harika FB bizi bekliyor, yaparlarsa tabii.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü