Tanıtım Beyblade

Tasarımlarını en sevdiğiniz Beyblade nesli hangisi oldu?

• Beyblade Burst

Oy: 0 0.0%
  • Beyblade X

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
O tipler her jenerasyonda var sanırm ya. Bende tek bir tane Beyblade vardı. Bir sürü beybladei olup kombo yapan zengin bebeleri domine ediyordu mahalleleri
Ben turnuvaya katılmıştım Ankara’da. Toys R Us vardı eskiden orada turnuva düzenlenmişti. Pay to win beyblade’i olan bir çocuğa elenmiştim benim gariban beyblade ile.

• Like
Tepkiler: Tiksav Lee
Sana yanlış oynamayı öğretmiş olabilirler mi
Arkadaşın beyblade dağılsa bile toplanıp tekrar bir parca haline getirilebiliyordu bendeki ni paramparca etmisti psikopat giden paraya mi aglayayim yenildigime mi bilemedim cifte kayıp.

Arkadaşın beyblade dağılsa bile toplanıp tekrar bir parca haline getirilebiliyordu bendeki ni paramparca etmisti psikopat giden paraya mi aglayayim yenildigime mi bilemedim cifte kayıp.
Ben de ripcordu tersten takıp fırlatmaya çalışan oluyordu. Haliyle beyblade dönmüyordu da tabii :ROFLMAO:

• Haha
Tepkiler: Marshall D Teach
Ben de ripcordu tersten takıp fırlatmaya çalışan oluyordu. Haliyle beyblade dönmüyordu da tabii :ROFLMAO:
Sizin Jenerasyonda sola yani terse dönen beyblade var mıydı?

Bizim 2009 Jenerasyonunda o kadar beyblade arasından sadece 1 tane sola 2 tane de iki yöne dönebilen beyblade vardı.

Sizin Jenerasyonda sola yani terse dönen beyblade var mıydı?

Bizim 2009 Jenerasyonunda o kadar beyblade arasından sadece 1 tane sola 2 tane de iki yöne dönebilen beyblade vardı.
Hatırladığım kadarıyla tek taraflıydı. En azından benim elimdeki ve diğer çocukların öyleydi

• Like
Hatırladığım kadarıyla tek taraflıydı. En azından benim elimdeki ve diğer çocukların öyleydi
Biraz tarama yaptım da ilk sizin anime de ana karakterle arkadaşları sola dönen bir beyblade tasarlıyor ama fazla ismi geçmiyor. İşin oyuncak kısmındaysa ilk bizim jenerasyonda ortaya çıkmış. İşin kurucuları anlattığın hikayedeki gibi o atıcı ipini ters takıp öyle çevirmeye çalışanlar ama fikir ilk onlardan çıkmış. :ROFLMAO:

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
İlk janrada o kızıl kafalının dahil olduğu(revulotion sanırım) sezona kadar izlemiştim. Zaten oralara kadar yayınlandı tvde de. Muazzam seridir, bendeki yeri de ayrıdır. Hala aklımda kalan dövüşler var. Rei vs Bryan, Kai vs Japon Takımı(buzun üzerinde)

Biraz tarama yaptım da ilk sizin anime de ana karakterle arkadaşları sola dönen bir beyblade tasarlıyor ama fazla ismi geçmiyor. İşin oyuncak kısmındaysa ilk bizim jenerasyonda ortaya çıkmış. İşin kurucuları anlattığın hikayedeki gibi o atıcı ipini ters takıp öyle çevirmeye çalışanlar ama fikir ilk onlardan çıkmış. :ROFLMAO:
Doğrusunu öğrenene kadar kusuru kendilerinde de bulmayıp bozuk bu diyorlardı :ROFLMAO:

• Haha

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü