Tanıtım Beyblade

Tasarımlarını en sevdiğiniz Beyblade nesli hangisi oldu?

• Beyblade Burst

Oy: 0 0.0%
  • Beyblade X

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Komşulardan biri kullanmadığı hurdaya gidecek olan çanak anteni vermişti.Saha olarak onu kullanırdık sabahtan akşama kadar kapışırdık.
Arkadaşa cipsin içinden nadir Kai'nin siyah anka kuşu Dranzer çıkmıştı.Havasından geçilmiyordu.
Özledim...

il_fullxfull.5013054790_ns9a.jpg
Benim saha da çanak sshhshs plastik beybladelerini kap gel oynayalım. Ya da benim metallerle oynayak
h21ehxp.jpg

kayışı çok iyi çekince hissettiğimiz etki

0ee27616d0e34115a27d55acd6156ace.gif

orjinal seride amerikalılarla kapıştıklarını hatırlıyorum ne acayip tasarımlar vardı. şu trygledan arkadaşım almıştı, tutamacı aynı zamanda kumandasıydı, yön verebiliyordun azıcık da zıplatabiliyordun. seneler önce uzay teknolojisi gibi bişey.

sddefault.jpg

kayışı çok iyi çekince hissettiğimiz etki

0ee27616d0e34115a27d55acd6156ace.gif

orjinal seride amerikalılarla kapıştıklarını hatırlıyorum ne acayip tasarımlar vardı. şu trygledan arkadaşım almıştı, tutamacı aynı zamanda kumandasıydı, yön verebiliyordun azıcık da zıplatabiliyordun. seneler önce uzay teknolojisi gibi bişey.

sddefault.jpg
Türkiye’de orjinal Beyblade Reşad Altını gibi bir şey. Ara sıra internette rastlıyorum baya pahalıya gidiyor satılanlar.

Türkiye’de orjinal Beyblade Reşad Altını gibi bir şey. Ara sıra internette rastlıyorum baya pahalıya gidiyor satılanlar.
Metal serisinin kaliteli çakmaları bile Amazonda 1500e satılıyor. Tabi Metal serisinin beyblade üretimi 2013de durdu piyasada kutusu açılmamış orjinaller var ama çok uçuk rakamlarda satılıyor

şu an nedir bilmiyorum, benim son güncel bilgim 20 sene önceydi. klasik paketleme ile geliyordu, fakat çok ilginç arada bir orjinale çok yakınları geliyordu. aşırı kaliteli ama diğer ucuzlar ile paketlenmiş. belki de yanlışlıkla geliyordu. satan adam da anlamadığı için böyle iyilerini ağırlarını seçip alıyorduk. hele bi tanesinden kayış çıkmıştı. ayda bir kayışlar kırılsa da o böyle biraz daha esnek bi kayıştı hiç kırılmamıştı.

• Wow
Tepkiler: Tiksav Lee
Metal serisinin kaliteli çakmaları bile 1500den başlıyor. Tabi Metal serisinin beyblade üretimi 2013de durdu piyasada kutusu açılmamış orjinaller var ama çok uçuk rakamlarda satılıyor
Metal serisi bile son dönemde çok pahalılaşmış. Zamanında çocukken 20-30 liraya 2 tane aldığımız yerde şu an 2300-2600 civarı fiyatlar görmek beni şaşırttı.
şu an nedir bilmiyorum, benim son güncel bilgim 20 sene önceydi. klasik paketleme ile geliyordu, fakat çok ilginç arada bir orjinale çok yakınları geliyordu. aşırı kaliteli ama diğer ucuzlar ile paketlenmiş. belki de yanlışlıkla geliyordu. satan adam da anlamadığı için böyle iyilerini ağırlarını seçip alıyorduk. hele bi tanesinden kayış çıkmıştı. ayda bir kayışlar kırılsa da o böyle biraz daha esnek bi kayıştı hiç kırılmamıştı.
Yanlış bilmiyorsam o zaman Türkiye’de resmi bir distribütörü olmadığı için orjinal serinin ürünleri çok nadir bulunuyor. Bunun aksine metal serisi hasbro tarafından resmi olarak Türkiye’ye getirildiği için nispeten daha yaygın. Tabi bulunurluk açısından metal serisinin daha yeni olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekli.

• Like
Tepkiler: twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü