Tanıtım Beyblade

Tasarımlarını en sevdiğiniz Beyblade nesli hangisi oldu?

• Beyblade Burst

Oy: 0 0.0%
  • Beyblade X

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Metal serisi bile son dönemde çok pahalılaşmış. Zamanında çocukken 20-30 liraya 2 tane aldığımız yerde şu an 2300-2600 civarı fiyatlar görmek beni şaşırttı.
Daha üretilmediği için böyle işte artık Koleksiyon değeri görüyor. Az önce yanlış bilgi verdim 1000tlye falan dolapta kaliteli çakma hiç açılmamış paketleri bulabiliyorsun ama amazonda 1500e satıyorlar. Orjinalleri 4-5kya koyuyorlar dolapta.
Hepsini izledim. X hariç sıkıcı bir sezon bile yok.
Herkes kendi nesline hitap edeni çok seviyor doğal olarak hepsini izlemiş birisi olarak en çok hangisini seviyorsun? Beyblade tasarımlarında Metalcisin sanırım

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki

"Yenildikten sonra gururu kırıldı ve hayal kırıklığına uğradı. Savaşta en önemli şey yetenek değil, ruhtur. Takao, eğer cesaretini yitirirsen işte o zaman yenilirsin, işte o zaman kaybedersin."

Daha üretilmediği için böyle işte artık Koleksiyon değeri görüyor. Az önce yanlış bilgi verdim 1000tlye falan dolapta kaliteli çakma hiç açılmamış paketleri bulabiliyorsun ama amazonda 1500e satıyorlar. Orjinalleri 4-5kya koyuyorlar dolapta.

Herkes kendi nesline hitap edeni çok seviyor doğal olarak hepsini izlemiş birisi olarak en çok hangisini seviyorsun? Beyblade tasarımlarında Metalcisin sanırım

Diğer jenerasyonlardan daha fazla tekrar izlediğim için Metal Fight serisini bi tık daha çok seviyorum sanırım. Bakuten Shoot ve Metal Fight'ın ikisi de olağanüstü güçlere sahip shonen anime havasında. Burst serisi ise daha gerçekçi bir temada.

İ
Diğer jenerasyonlardan daha fazla tekrar izlediğim için Metal Fight serisini bi tık daha çok seviyorum sanırım. Bakuten Shoot ve Metal Fight'ın ikisi de olağanüstü güçlere sahip shonen anime havasında. Burst serisi ise daha gerçekçi bir temada.
İlk iki seriden sonra gerçekçi havadan sonra Burst’u ilk sezondan sonra izlemeyi bırakmıştım.

O sırada birbiriyle adam akıllı kapışmayan efsanevi beybladeçiler... Fury zaten 51 bölüme yaklaşamadı bile oyuncaklar hiç satmamış demekki
Fury 51 bölümlük olsa harika olurdu. Seriye aniden çok fazla karakter eklendi ama bunların büyük bir kısmı birbiriyle adam gibi çarpışmadı.

• Like
Tepkiler: Tiksav Lee
serinin içeriğini pek hatırlamasam da çocukluk arkadaşlarımla beyblade oynadığım günleri çok özlediğimden, en sevdiğim çizgi filmlerden biri olarak kaldı bu seri aklımda.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü