İnanılmaz bir video ya viski sonrası marvel alakasa seviyesi şu şekilde bu arada:Dediğine inanamadım ve arattım az önce. Oha izlemeye cesaret edemiyorum şu an elim titriyor cringeden ölmek istemiyorum.

İnanılmaz bir video ya viski sonrası marvel alakasa seviyesi şu şekilde bu arada:Dediğine inanamadım ve arattım az önce. Oha izlemeye cesaret edemiyorum şu an elim titriyor cringeden ölmek istemiyorum.
Bu arkadaşa hayatımız boyunca kalıcı sansür uygulayamıyor muyuz ya? Nereden engellersem engelleyeyim karşıma çıkıp duruyor
3. TUS sınavından sonra bilmediğin bir şey kalmıyormuş. Oytun reis işini garantiye almak için 20 defa TUS'a girmiş.Oytun Erbaş'ın bilmediği bir şey yok.
Kim bundan tus için ders alacak kadar umutsuz olabilir lan aklım almıyor3. TUS sınavından sonra bilmediğin bir şey kalmıyormuş. Oytun reis işini garantiye almak için 20 defa TUS'a girmiş.
![]()
Kim bundan tus için ders alacak kadar umutsuz olabilir lan aklım almıyor
Gıda zehirlenmesine bandaj mı sarıyor?8 defa TUS birincisi olmuş bir dehadan bahsettiğin farkındasın değil mi? Tony Tony Chopper'ın gerçek hali adam. Umutsuz, çaresiz TIP öğrencilerinin son kalesidir Doc Oytun.
Gıda zehirlenmesine bandaj mı sarıyor?
Onu gördüğüme şaşırırım yaptığı şeye değil, her şeyi yapabilir çünkü. Bir anda merkez bankası dolar satsın da diyebilirGıda zehirlenmesi geçirsen. Oytun Erbaş gelse ve kafanı bandajlamaya başlasa bence şaşırmazdın.