Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Anket Bleach - En Güçlü Kadın Karakter?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Güçlü Kadın Karakter?

• Kullanılan toplam oy
    27
Senjumaru o featleri diğer 0. Takım üyelerinin reiatsusu ile yaptı ve hepsi "anime only" olaylar o yüzden abartacak bir şey yok.

Lightning God olayı olmasa Unohana derdim belki ancak Yoruichi saklı modu ile net öne çıktı. Yoruichi derim.

Ichigo. Kendisi arrancar, fullbring, visored, shinigami, quincy olmasinin yaninda bir x kromozomuna sahip oldugu icin yari kadin da.
sukuna-freaky-sukuna.png

Senjumaru o featleri diğer 0. Takım üyelerinin reiatsusu ile yaptı ve hepsi "anime only" olaylar o yüzden abartacak bir şey yok.

Lightning God olayı olmasa Unohana derdim belki ancak Yoruichi saklı modu ile net öne çıktı. Yoruichi derim.

Diğer üyelerinin reiatsusu ile yapmadı. Kendi tam reiatsusu o. "Anime only" olsa da Kubo tasarladı sonuçta.

Yoruichi'nin o saklı modu da Urahara sayesinde yapılıyor. İğneyi vurmadan giremiyor o moda.

Yoruichi'nin o saklı modu da Urahara sayesinde yapılıyor. İğneyi vurmadan giremiyor o moda.
Yine de bu dışarıdan gelen bir güç değil, Urahara seal açıyor gibi sadece. O yüzden ben önde görüyorum. Senjumaru'nun featlerinin hepsinin 0. Takım süpürüldükten sonra gelmesi şaibeli .

En güçlü mü bilinmez ama Orihime çok güçlü 😐

Ben yoruchi tercih ederim vahşi kedi.

Yine de bu dışarıdan gelen bir güç değil, Urahara seal açıyor gibi sadece. O yüzden ben önde görüyorum. Senjumaru'nun featlerinin hepsinin 0. Takım süpürüldükten sonra gelmesi şaibeli .

Senjumaru'da da mühür açılıyor. Birbirlerinin gücünü sınırlayan mühür koymuşlar sözde. Hee sırf 3 dünyayı sarstığı için en güçlüsü müdür? Ondan emin değilim. Ondan bariz şekilde daha güçlü olan Ichibei'de bu yaşanmadı.

Geri