Tartışma Bleach - Genel Tartışma (Manga)

Mewtwo

★★★★★
Bleach_%28manga%29_1.png

Yazar: Tite Kubo
Yayıncı: Shueisha
Tür: Shounen, Aksiyon, Macera, Doğaüstü, Dövüş Sanatları, Süper Güçler, Dram
Yayın Dönemi: 2001-2016
Bölüm Sayısı: 686
Cilt Sayısı: 74
Dergi: Weekly Shounen Jump
Anime Uyarlaması: Bleach (2004-2012), Bleach: Thousand-Year Blood War (2022–…)
Devam Serisi: Bleach: Can’t Fear Your Own World (Light Novel)

Tanıtım: Kurosaki Ichigo, tesadüfen edindiği Shinigami güçleriyle hem yaşayanları hem de ölüleri korumak zorunda kalır. Arkadaşlarını kurtarmak için Soul Society, Hueco Mundo ve sonunda dünyanın kaderini belirleyecek savaşlara sürüklenir.

@William Cutting @Grand Master @kekomancer

Bleach'i yarıda bırakmıştım bitirdim.

Seri sıkıcı değil ama sorunu erken bitirilmesi bu yüzden çoğu şey soru işareti kalıyor. Zaten noveller falan çıkıyormuş orada açıklanır.

Çoğu karakter yeterince işlenmiyor bu yüzden. Kaptanlar arasında en çok öne çıkanlar Hitsugaya, Zaraki, Mayuri, Shunsui ve Byakuya. (Aizen ve Urahara'yı da sayarsak tabii). Onların dışındaki kaptanlar çok az süre aldı.

TYBW animesi güzel zaten Naruto ve One Piece'den güzel iş yapmışlar.

Yhwach'ın yenilmesini geçtim Ukitake'nin Ruh Kralı'nın Sağ Koluna sahip olmasını beğenmedim. Zaten Naruto ve One Piece'de de bu tarz şeyler var o yüzden fazla da takılmadım.

• Like
Tepkiler: kekomancer
@William Cutting @Grand Master @kekomancer

Bleach'i yarıda bırakmıştım bitirdim.

Seri sıkıcı değil ama sorunu erken bitirilmesi bu yüzden çoğu şey soru işareti kalıyor. Zaten noveller falan çıkıyormuş orada açıklanır.

Çoğu karakter yeterince işlenmiyor bu yüzden. Kaptanlar arasında en çok öne çıkanlar Hitsugaya, Zaraki, Mayuri, Shunsui ve Byakuya. (Aizen ve Urahara'yı da sayarsak tabii). Onların dışındaki kaptanlar çok az süre aldı.

TYBW animesi güzel zaten Naruto ve One Piece'den güzel iş yapmışlar.

Yhwach'ın yenilmesini geçtim Ukitake'nin Ruh Kralı'nın Sağ Koluna sahip olmasını beğenmedim. Zaten Naruto ve One Piece'de de bu tarz şeyler var o yüzden fazla da takılmadım.
Kapanış harici idare ederdi ya. Haftalık takibi falan güzeldi serinin. Animesini de kotarıyorlar zaten.

• Like
Tepkiler: Mewtwo
En son yeni arc için bir bölüm manga çıkartmıştı sonra hiç ses gelmedi.
Bleachin yeri bende başkadır boruto gibi bile devam etse razıydım.🥹

En son yeni arc için bir bölüm manga çıkartmıştı sonra hiç ses gelmedi.
Bleachin yeri bende başkadır boruto gibi bile devam etse razıydım.🥹
Ona anime bölümü de yapmışlardı hatta. Çizecek birini bulur çizdirir artık, kendisinden uzun uzun manga çizme maratonu beklememek lazım, sakattı en son.

• Like
Tepkiler: Red john
Şu seride tek sevdiğim adam bambiettayı yendikten sonra köpeğe dönüşüp bir daha gözükmedi.Yorumum bu kadar.

Seri sıkıcı değil ama sorunu erken bitirilmesi bu yüzden çoğu şey soru işareti kalıyor.
Bunun üç sebebi var
1- Ana karakter ichigo olduğu için worldbuilding asla onun kişisel hikayesinin önüne geçsin istemiyor
2- omzundan sakatlanması onu zor durumua sokuyor. mangayı güncel takip eden biri olarak yarım senede 1 chapter vs çıkıyordu
3- Kanserden ölecek bir fanının son isteği bleach'in sonunu görmek olduğu için tite sonu hızlı geçti ve planları vardıysa da devam ettirmedi.
Ama quincylerle seriin biteceğini varsayıyorum. Aizen potu en başta bir quincy plotu imiş. aizen ismi de zaten eisen'e benzediği için seçilmiş (quincyler= alman) ama sonradan yatmış bu. tybw aslında arrancar arc'ın daha büyük bir parçası olacakmış ya da arrancar kısmı olmayacak sadece quincy parçası olacakmış.

• Like
Tepkiler: Mewtwo

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü