Boruto

Genel Bilgiler

Japonca: ボルト
İngilizce: Bolt
Türkçe: Boruto
İlk Çıkış: 9 Mayıs 2016
Çıkış Düzeni: Aylık
Bölüm Sayısı: 104+ (Naruto Yeni Nesil-Kısım 1: 81 Bölüm,İki Mavi Girdap Kısım 2 23+ Bölüm)
Mangaka: Ukyou Kodaçi (Hikaye, 1-51 arası), Mikio Ikemoto (Hikaye & Çizim), Kişimoto Masaşi (Denetmen)
Tür: Şinobi, Macera, Şonen, Uzaylılar, Sayborg, Doğaüstü, Aksiyon...

Tanıtım

Naruto artık Hokage'dir. Hayallerini kendince gerçekleştirmiş bir şekilde barışın hüküm sürdüğü bir dünyada hokagelik etmektedir. Hinata ile evlenmiş olup oğullarına Neji(Civata) ile aynı anlama gelen Boruto(Civata) adını koymuşlardır. Kendileri için zaman güzelce geçerken dünya için bu barış ne kadar gerçektir? Şinobi çağı sona ererken insanlık uzaydan gelen tehlikenin yanında kendi içinde de kaynamaktadır. Dünyanın sonu mu gelecek yoksa insanlık bir kez daha mı çekirge misali zıplayacaktır? Bu noktada bu hikaye artık Naruto'nun hikayesi değil, oğlu Boruto'nun hikayesidir. Boruto ve kardeşi Kawaki'yi ne gibi bir kader bekliyor?

Yorum

Boruto'yu severim Naruto'dan ötürü.

Manga'dan Kareler

bowy2tQ.png
IyTaT0K.jpg
PYF8dEQ.jpg
7tpW2W9.jpg
pTAKh5k.jpg
AaFuoAX.jpg

this-never-fail-to-make-me-laugh-eveytime-i-see-it-v0-rw3qn8u9xzjd1.jpeg
Sasuke ve dinozor der geçerim. Ben hayatımda bu kadar alakasız ama bu kadar iyi çalışan başka bir dostluk görmedim. Sasuke ve Dinozor bölümü 2000'li yıllarda yayınlansaydı büyük ihtimalle infial yaratırdı. Günümüzün insanları acayip tatsız.

• Like
Tepkiler: Riful
this-never-fail-to-make-me-laugh-eveytime-i-see-it-v0-rw3qn8u9xzjd1.jpeg
Sasuke ve dinozor der geçerim. Ben hayatımda bu kadar alakasız ama bu kadar iyi çalışan başka bir dostluk görmedim. Sasuke ve Dinozor bölümü 2000'li yıllarda yayınlansaydı büyük ihtimalle infial yaratırdı. Günümüzün insanları acayip tatsız.
Sasuke bir dinozor'u bile yenemedi diye sinirden ağlayanlar bu sahnede neden dinozor'u oracıkta kesip atmadığını anladıklarında gerçekten ağladılar.

Boruto, son bölümüyle biraz daha gazı verdi bize. Kawaki, direkt raconu verdi sadomazo'ya :D.

@Riful İnsta sayfamda mangateori adlı bir sayfa çıkıyor. Paso Boruto kötüleyenlere agresif cevaplar veriyordu. Sen misin o.... :coffee:😁

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü