Buz ve Ateşin Şarkısı(Genel Konu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gutts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Filmleri izlemişsin bir tek git kitabı oku, Aragorn tokatla da döver jaimeyi de neyse yapacak daha boş işlerim var bu tartışmadan gayrı xD
Bak işte hemen yan çizmeler. Zırhlı sen bile alırsın dedim "Narsil" dedin. Ne Narsil'i deyince de bu sefer tokatla döver diye yan çiziyorsun. Aragorn önce üstüne zırh giysin :ROFLMAO: Ki kitapları da okudum hiç insanüstü abartılı bir muhabbete girmiyor.

Bak işte hemen yan çizmeler. Zırhlı sen bile alırsın dedim "Narsil" dedin. Ne Narsil'i deyince de bu sefer tokatla döver diye yan çiziyorsun. Aragorn önce üstüne zırh giysin :ROFLMAO:
Olaya hakim olmadığın ortaya çıktı len o yüzden.

Filmdeki gibi Narsil'i çok sonradan aldığını söyledin halbuki Aragorn daha yüzük kardeşliği kurulduğu anda yani daha rivendelden çıkmadan almıştı kılıcı.

Konuya hakimiyetin yok yani şimdi aragorn 90 yaşında desem oha diyeceksin xD

Olaya hakim olmadığın ortaya çıktı len o yüzden.

Filmdeki gibi Narsil'i çok sonradan aldığını söyledin halbuki Aragorn daha yüzük kardeşliği kurulduğu anda yani daha rivendelden çıkmadan almıştı kılıcı.

Konuya hakimiyetin yok yani şimdi aragorn 90 yaşında desem oha diyeceksin xD
87 o bi kere.

Delüzyonların dışındaki herhangi bir bilgiye acayip alerjin var senin ya. Kim bilir ne zaman, hangi fanı olduğu karakteri yener dedim de aklında kalmış :D

Jaime Aragorn'u asla yenemez bu arada.
Türkçe öğren kardeşim orada Aragorn'u yener dediğini yazmamışım jaime simpi demişim sana, ayırmayı öğren xD

• Sad
Tepkiler: ch3rlo

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü