Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Ne Narsil'inden bahsediyorun usta sen? Adam onu hemen almıyor ki Yüzük Kardeşliğindeki Aragorn'u diyorum ben.Olum adamın elinde narsil var ejderhalarla, balroglarla dövüşecek kılıç bana zırh diyor hala xD

Ne Narsil'inden bahsediyorun usta sen? Adam onu hemen almıyor ki Yüzük Kardeşliğindeki Aragorn'u diyorum ben.Olum adamın elinde narsil var ejderhalarla, balroglarla dövüşecek kılıç bana zırh diyor hala xD
Filmleri izlemişsin bir tek git kitabı oku, Aragorn tokatla da döver jaimeyi de neyse yapacak daha boş işlerim var bu tartışmadan gayrı xDNe Narsil'inden bahsediyorun usta sen? Adam onu hemen almıyor ki Yüzük Kardeşliğindeki Aragorn'u diyorum ben.![]()
Bak işte hemen yan çizmeler. Zırhlı sen bile alırsın dedim "Narsil" dedin. Ne Narsil'i deyince de bu sefer tokatla döver diye yan çiziyorsun. Aragorn önce üstüne zırh giysinFilmleri izlemişsin bir tek git kitabı oku, Aragorn tokatla da döver jaimeyi de neyse yapacak daha boş işlerim var bu tartışmadan gayrı xD
Olaya hakim olmadığın ortaya çıktı len o yüzden.Bak işte hemen yan çizmeler. Zırhlı sen bile alırsın dedim "Narsil" dedin. Ne Narsil'i deyince de bu sefer tokatla döver diye yan çiziyorsun. Aragorn önce üstüne zırh giysin![]()
87 o bi kere.Olaya hakim olmadığın ortaya çıktı len o yüzden.
Filmdeki gibi Narsil'i çok sonradan aldığını söyledin halbuki Aragorn daha yüzük kardeşliği kurulduğu anda yani daha rivendelden çıkmadan almıştı kılıcı.
Konuya hakimiyetin yok yani şimdi aragorn 90 yaşında desem oha diyeceksin xD
Delüzyonların dışındaki herhangi bir bilgiye acayip alerjin var senin ya. Kim bilir ne zaman, hangi fanı olduğu karakteri yener dedim de aklında kalmışJaime simplerinde bugün bir tek @ch3rlo eksik xD
Yapay zeka bile Jaime vs Aragorn olsa jaime alır demez, yani serinin ileri gitme ihtimali çok yüsek xD
Delüzyonların dışındaki herhangi bir bilgiye acayip alerjin var senin ya. Kim bilir ne zaman, hangi fanı olduğu karakteri yener dedim de aklında kalmış
Jaime Aragorn'u asla yenemez bu arada.
Türkçe öğren kardeşim orada Aragorn'u yener dediğini yazmamışım jaime simpi demişim sana, ayırmayı öğren xDDelüzyonların dışındaki herhangi bir bilgiye acayip alerjin var senin ya. Kim bilir ne zaman, hangi fanı olduğu karakteri yener dedim de aklında kalmış
Jaime Aragorn'u asla yenemez bu arada.