Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Bwn ligdeyim reyizBu ne! İki takımlı ilk şampiyonlar liginin fantezi liginde sadece yedi kişi var şu an...
@Glorfindel @havlu @Smith @Sir Crocodile
@Crocus @Zoro abiler lige gelin. Her sene şu ligi GSliler kazanıyor. Bu sene bunu değiştirmemiz lazım seri seri seri!
Biz Fenerliler ve kazanmak sen ne demek Kenny Reis ben anlamamakBu ne! İki takımlı ilk şampiyonlar liginin fantezi liginde sadece yedi kişi var şu an...
@Crocus @Zoro abiler lige gelin. Her sene şu ligi GSliler kazanıyor. Bu sene bunu değiştirmemiz lazım seri seri seri!
Seni Fenerliden mi saydı eyvah eyvah psikolojisi kötü Kenny ReisinBwn ligdeyim reyiz
Ne ara yine afaroz edildik ya...Seni Fenerliden mi saydı eyvah eyvah psikolojisi kötü Kenny Reisin![]()
Roma maçından sonra bende ara vericem galiba bu takımdan bir halt olmazNe ara yine afaroz edildik ya...
Neyse fenere ara verdik sıkıntı yok
Ne ara yine afaroz edildik ya...
Neyse fenere ara verdik sıkıntı yok
Roma maçından sonra bende ara vericem galiba bu takımdan bir halt olmaz![]()
Romadan alınacak bir 3 puan çok iyi gelecek takıma futbol sonuçta her şeye açık. Eğer galip gelirsek İsmail Kartal hocam o zaman istifa etsin bu kadroyla yenerse helal olsun derimRomadan iki adam aldım ben belki fantezi ligde alırsam kısmetleri kapanır diye. Fenerim adına Max bu geliyor elimden...
Katılmak isteyen olursa sen hemen katılma linkini at usta, ben konu altına yazanlara hemen atıyorum ama belki özelden yazan falan olur.Bu ne! İki takımlı ilk şampiyonlar liginin fantezi liginde sadece yedi kişi var şu an...