Whitebear D
Mod
Takımla alakası yok la, yaşlılıktan oluyor o ortak yönler :dBir gassarıylıyla bu kadar ortak yönümüzün olması korkutuyor beni.
Sen.2. turnuvaya foruma üye yapacağım 4 tane Tayvanlı e-sporcu kardeşle girip dünyaya adalet getirme işi
@Arthur bak 500+ mesajı okumazlar dedik tüm oyun planını ortak gruptan konuştuk, satranç mı oynuyosunuz diye tepki çektik. Gerçek bir satranç turnuvası düzenlenirse dikkatlerin dağılacağını düşünüyorum shhdnsjfmdfUstam arka kapılar ardında neler neler dönüyor @Shakan ile konuşursak bu ligi bitirtmeyiz aslında ama susuyoruz caprazloncanın istikbali için + arthur mafyavari bir adam diye...
Kaybedilen takım savaşını Viktor r büyüdükçe jinxin heyecanlana heyecanlana toplaması favoriydi.Herkes chill takılırken ne duruma geldik2. hafta nasıl olacak bakalım.
Birde 1. haftanın en güzel 5 hareketi nerde hani
O kadar baron çaldık, aatroxla da tek attık falan gidip flashımızı klip almış ya @Historia hasbhafsjmafsöHerkes chill takılırken ne duruma geldik2. hafta nasıl olacak bakalım.
İçime su serptin kardeşim.Takımla alakası yok la, yaşlılıktan oluyor o ortak yönler :d
Benim Lb'ye karşı attığım flash 5.Herkes chill takılırken ne duruma geldik2. hafta nasıl olacak bakalım.