ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    43
Maç başlamadan tahminleri alalım.

Aziz dostum @inari senin fikrini merak ediyorum özellikle
Bugünkü karşılaşma çok önemli. Topta @artyomdh vs @Fruit Punch Samurai göreceğiz, ezeli rakipler olarak ün yapmış da olsalar fps alır bu vsyi gibi duruyor.

Fakat bu maçtaki en önemli eşleşme jungle eşleşmesi, yılların lolcüsü @kekomancer vs @King of The Hell görmek beni heyecanlandırıyor. Bu ikilinin karşı karşıya geldiği maçlar apayrı bir tatta.

@keepr gibi üstün bi oyuncunun ise @KazumaKiryu0 nun hooklardan kaçıp kaçamayacağı da bir merak konusu. Yerimizi aldık, beklemedeyiz.

Hey ölümsüz, sence de zamanı gelmedi mi? Pyke kilitlemenin...

Neyi kopyalıyon aslanım :/

Sen Tayvana gidince aktifliğin düşünce modlarla şöyle bir anı yaşayacağız. Sen de yargılanacaksın.

images

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü