Bavs
★★★★
Son maç karşı botu 3v2 kesip maçı 7-0 yapan @keepr ekran başında ter dökerken top’ta minyonları q ile alıp malphite a ignite girmiş @Fruit Punch Samurai
İlk maç fena ter attım. Oynadığım en zor maçlardan biriydi. Her maç öyle comp kursalar bu seriyi kazanma şansımız pek yoktu...Son maç karşı botu 3v2 kesip maçı 7-0 yapan @keepr ekran başında ter dökerken top’ta minyonları q ile alıp malphite a ignite girmiş @Fruit Punch Samurai
Sen aphelios maçı hiç yorulmadın amaİlk maç fena ter attım. Oynadığım en zor maçlardan biriydi. Her maç öyle comp kursalar bu seriyi kazanma şansımız pek yoktu...
O sırada mouse bozuk olduğu için yürüyemeyen arty ustam
Başta öyle yazacaktım da sonra herkes anlamaz diye vazgeçtim.Usta yanlış yazmışsın bu arada. Fps(maokai) yazman lazımdı.
Sana öyle görünmüş olabilir ama inanılmaz dikkatli oynadım. Shotcaller da benim o yüzden extra focus. Yordu yine ya.Sen aphelios maçı hiç yorulmadın ama
Olabilir de çok yaklasamadılar diye dedim neredeyse bütün tf leri yüzde 30-40 canla bitirmişsindir.Sana öyle görünmüş olabilir ama inanılmaz dikkatli oynadım. Shotcaller da benim o yüzden extra focus. Yordu yine ya.