Zenzou
★★
Bence böyle çok fark oldu. Ben B takımına geçmek istiyorum ki daha çok fark olsunA takımını destekliyorsan evet. B yi destekliyorsan izlememen daha iyi olur.
Bence böyle çok fark oldu. Ben B takımına geçmek istiyorum ki daha çok fark olsunA takımını destekliyorsan evet. B yi destekliyorsan izlememen daha iyi olur.
Bizim takıma asla inanmaman.... Ah ah...b ye oy vermiştim ama jungle ları değişti. Oyumu c ye attım.
c nin şampiyonluk şansı kalmadı lab ye oy vermiştim ama jungle ları değişti. Oyumu c ye attım.
Nasıl kalmadı ya? Sıfır mı?c nin şampiyonluk şansı kalmadı la
İlk hafta A takımına 2. hafta da D takımına kaybetti. Grup maçlarında sadece b takımı ile maçları kaldı. Onu da yenseler bile 2. lik şansları kalmadı. D zaten 2 galibiyet aldı. Yarın A takımı kazanırsa ilk 2 belli oluyor. Eğer B takımı kazanırsa, son hafta A ve B takımı ikincilik yarışına girecek.Nasıl kalmadı ya? Sıfır mı?
B'nin de galibiyeti yok ki şuan. B ve D sizi yenerse bizde son hafta B maçını yenersek D hariç 3 takım eşit oluyor alınan skor ve puan olarak.İlk hafta A takımına 2. hafta da D takımına kaybetti. Grup maçlarında sadece b takımı ile maçları kaldı. Onu da yenseler bile 2. lik şansları kalmadı. D zaten 2 galibiyet aldı. Yarın A takımı kazanırsa ilk 2 belli oluyor. Eğer B takımı kazanırsa, son hafta A ve B takımı ikincilik yarışına girecek.
B bizi yenerse 1 galibiyetleri oluyor. Son hafta iş averaja kaldığında sizin ihtimaller çok zor be usta. Zaten hiç düşünme yarın 2-0 stomplucaz. Eller ısındı. Şampiyondan maç almış tek takım olarak en başarılı takım yapacağız sizi.B'nin de galibiyeti yok ki şuan. B ve D sizi yenerse bizde son hafta B maçını yenersek D hariç 3 takım eşit oluyor alınan skor ve puan olarak.
Bizim 2.lik şansımız sizin B takımını yenmeniz takdirde olmayacak.
Teknik olarak şansımız var hala. 2.lik şansı kalmadı falan diye bir durum yokB bizi yenerse 1 galibiyetleri oluyor. Son hafta iş averaja kaldığında sizin ihtimaller çok zor be usta. Zaten hiç düşünme yarın 2-0 stomplucaz. Eller ısındı. Şampiyondan maç almış tek takım olarak en başarılı takım yapacağız sizi.
Averaj taaa puan tablosu yapıldığında gelmişti de ikinciliği niye düşünelim birinci olucaz zaten. Yarın @Crocus u izle sadeceTeknik olarak var her türlü. 2.lik şansı kalmadı falan diye bir durum yok
2 maçı da kaybettiğiniz durumda ve son maçı kazandığımız durumda 3 takımın birbirinden hiçbir farkı olmuyor. Her ihtimale karşı averaj işi falan dümenden kural mı getirdin kendinizi ikinci yapmanız için. :d