artyomdh
★★★★
Son düzenleme:
Wbd ile turnuvadaki yüksek elo ormancılara şundan çekiyoruz
Kardeşim koça ihtiyacımız var, Bavs'tan red yedik, seni alalım diyoruz.Wbd ile turnuvadaki yüksek elo ormancılara şundan çekiyoruz
sizin zaten şampiyonluk ihtimaliniz kalmamış, benim tezimde de ghostmamy chall peak dediler diye ona güvendim o da yok artık . İlla taktik istiyorsan Caitlyn den başka bir şey oynama bence :dKardeşim koça ihtiyacımız var, Bavs'tan red yedik, seni alalım diyoruz.
Nasıl kalmamış arkadaş bugün 2 oyun alırsak, tamamdır işte xDsizin zaten şampiyonluk ihtimaliniz kalmamış, benim tezimde de ghostmamy chall peak dediler diye ona güvendim o da yok artık . İlla taktik istiyorsan Caitlyn den başka bir şey oynama bence :d
Strateji belli.Kardeşim koça ihtiyacımız var, Bavs'tan red yedik, seni alalım diyoruz.
@Azo Feyfa Reis'e olan güven gözlerimi yaşarttı resmenStrateji belli.
Rotasyonlara senin de katılman lazım, haritanın üst tarafında güçlü olacaklar yoksa mid/jung ve top ile beraber. Senin biraz hareket ettirilmen lazım haritada. Yada ormancın çekecek emaneti 1v9'u koyup geçecek. Yoksa mid/jung ve top üçlüsü olarak zayıf tarafın haritada hareketi cidden çok zor.
Arthur öyle dedi ben bilmiyorum .Nasıl kalmamış arkadaş bugün 2 oyun alırsak, tamamdır işte xD