ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    31
Sevgili turnuvadaşlarım takım değişikliği ile ilgili bir ricam var. Forumla ilk turnuvam olacağı için biraz çekiniyorum oynamaya. @Arthur beni senin olduğun takıma al nolur tank sona oynamam söz ahdhakdjskjdkd
Bu arkadaşın talebi gayet makul ve mantıklı.

• İmza
Tepkiler: mushi
Sevgili turnuvadaşlarım takım değişikliği ile ilgili bir ricam var. Forumla ilk turnuvam olacağı için biraz çekiniyorum oynamaya. @Arthur beni senin olduğun takıma al nolur tank sona oynamam söz ahdhakdjskjdkd
Takımlar önceden ayarlandı. Son dakika değişiklik yapmak, gerekmedikçe sağlıklı olmaz. Alışırsın ya nolcak

Takımlar önceden ayarlandı. Son dakika değişiklik yapmak, gerekmedikçe sağlıklı olmaz. Alışırsın ya nolcak
Takımına k*dın almak istemeyen güçlü bir Türk erkeği görüyorum ve destekliyorum kararını. Ama bir yandan da mushi sana geçerse arty eski konumunda oynayıp seninle tüm maç 1v1 atmaktan kurtulabilir. @artyomdh için bu talebi destekliyorum.

Takımına k*dın almak istemeyen güçlü bir Türk erkeği görüyorum ve destekliyorum kararını. Ama bir yandan da mushi sana geçerse arty eski konumunda oynayıp seninle tüm maç 1v1 atmaktan kurtulabilir. @artyomdh için bu talebi destekliyorum.
Artyom sup adc harici her yer demişti bana zaten hskjsksjs

Operasyon çekilecek gibi üstüme usta. Arthur geçen bir top oyunumu izledi. Ondan sonra bir işler peşine düştü.

Benim açımdan çok sorun teşkil etmiyor ama bilemedim. Çekiniyorsan sana da zorluk çıkarmak istemem. Diğer a ve c takımı üyeleri kabul ederse sup takası yaparız o zaman
Uyarım ben her türlü usta. Çekinmelik durum yok da takımda tek oyuncu ben değilim. King ve Normie’ye de sormak lazım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü