redteror
★★★
Turnuvanın başlama saati gece yarısına doğru gidiyor xDCumartesi akşamı ben 9.30 gibi evde olabiliyorum şu anlık görünen o.
Turnuvanın başlama saati gece yarısına doğru gidiyor xDCumartesi akşamı ben 9.30 gibi evde olabiliyorum şu anlık görünen o.
wrestlemania kalitesi capraz lonca lol turnuvaTurnuvanın başlama saati gece yarısına doğru gidiyor xD
Kendine inan Arty kendine inan! Biz sana inanıyoruz, ihtiyaç duyduğunda ne yapman gerektiğini bileceksin:O kadar konuştuktan sonra her maç feedlersek turnuvası sonrası benim ÇL kariyeri.
Çoğu değil, bütün adcler.Yarın saat 9.30 da, B ve D takımları turnuvanın ilk maçlarını yapacak. İki takıma da başarılar diliyorum. Turnuva da 3 ban olacak ve bir kişiye 2 ban sınırı var. Bilmeyenler için takımlardaki dikkat çeken üyelerin oynadığı main şampiyonlar;
B takımı: @ghostmamy (zed, lee sin, nidale) @Crowley (enchanter sup heroları)
D takımı: @keepr (yunara dahil çoğu adc)
Keeprın arkadaşı(enchanter suplar)
Ek olarak: @Fruit Punch Samurai ile dün oynadım. Fazlasıyla solid oynuyor. Skill kaçırdığını görmedim. Bu isme dikkat edin
Yarın asıl farkı yaratacak oyuncuyu ve heroyu açıklıyorum;Yarın saat 9.30 da, B ve D takımları turnuvanın ilk maçlarını yapacak. İki takıma da başarılar diliyorum. Turnuva da 3 ban olacak ve bir kişiye 2 ban sınırı var. Bilmeyenler için takımlardaki dikkat çeken üyelerin oynadığı main şampiyonlar;
Ek olarak: @Fruit Punch Samurai ile dün oynadım. Fazlasıyla solid oynuyor. Skill kaçırdığını görmedim. Bu isme dikkat edin
Kendininkini yazmamışYarın saat 9.30 da, B ve D takımları turnuvanın ilk maçlarını yapacak. İki takıma da başarılar diliyorum. Turnuva da 3 ban olacak ve bir kişiye 2 ban sınırı var. Bilmeyenler için takımlardaki dikkat çeken üyelerin oynadığı main şampiyonlar;
D takımına attım oyumu hadi bakalımYarın saat 9.30 da, B ve D takımları turnuvanın ilk maçlarını yapacak. İki takıma da başarılar diliyorum. Turnuva da 3 ban olacak ve bir kişiye 2 ban sınırı var. Bilmeyenler için takımlardaki dikkat çeken üyelerin oynadığı main şampiyonlar;
Takımımın değişmesini talep edyorum. Mobing yapıyorlar bana@Arthur dikkat çeken oyuncular kısmına @Ryze al Ghul lb yazabilir miyiz? Lb si çok tehlikeli ve yüksek elo oyuncu..:.