Dümenden d ye attıkta b belki maç kaybetmeden şampiyon olabilir
Bence biz en az bir map alırız ya. Analiz ederim maçı, hataları yapmam tekrar.Dümenden d ye attıkta b belki maç kaybetmeden şampiyon olabilir
Jung rolü turnuva için çok baskın ya. Üzerine botta crow var.Bence biz en az bir map alırız ya. Analiz ederim maçı, hataları yapmam tekrar.
Hayırlısı. Denemeden bilemem shjsjsJung rolü turnuva için çok baskın ya. Üzerine botta crow var.
Biraz abartmak için de söyledim ama cidden güçlüler. En az oyu almaları tuhafHayırlısı. Denemeden bilemem shjsjs
Sivir almasını isterim ya. Cait alınca çok güçlü oluyored sivir denen ucube adc yi almazsa Necati de yorick almazsa 2 rahat kazanır.
Sivir bence adc bile değil. Sadece pasifi adc skilli. Q su e si r si hiçbiri adc skilli değil. Bi w su var o da pratikte sadece farm kasmaya yarıyor.Sivir almasını isterim ya. Cait alınca çok güçlü oluyo
Aslında adc rolünü iyi temsil ediyor. Takıma yardımcı, arkadan vuran, e ile kendini koruyabilen güzel bir şampiyon. Ben lane safhasını sevmiyorum. Lanede çok zayıf olmasa favori adclerim arasında.Sivir bence adc bile değil. Sadece pasifi adc skilli. Q su e si r si hiçbiri adc skilli değil. Bi w su var o da pratikte sadece farm kasmaya yarıyor.