redteror
★★★
Kekem saat 8 gibi falan gel de bir iki el atalım.Çoğu insan birbirini tanıyor ama daha önce hiç beraber oynamadığım insanlar var turnuvada.
Kekem saat 8 gibi falan gel de bir iki el atalım.Çoğu insan birbirini tanıyor ama daha önce hiç beraber oynamadığım insanlar var turnuvada.
Kule çok vuruyor erken oyunda swap yaptığında. Alanlardaki karakter sayılarına göre bir çarpan mı ne getirdiler.Bu swap muhabbetini anlamadım oyun mu izin vermiyor swap a?
Olur olur, ekip scrim atalım demediği müddetçe:dKekem saat 8 gibi falan gel de bir iki el atalım.
Takımlardaki iyi oynayanların bilmiyor musun? İki tane bilinmeyen kişi var. Ghostmamy i sana ben söyledim ve hesabı da burda paylaşılmıştı. Keeprın diğer arkadaşı da paylaşılmıştı. Bilmediğin kişiyi söyle yardımcı olayımKonuda insanların hesapları paylaşılmamış. Ban hakkı verildiyse kime atılacağını takım oyuncuları belirlemeli.
Scrim falan yok bundan sonra bam bam bamKule çok vuruyor erken oyunda swap yaptığında. Alanlardaki karakter sayılarına göre bir çarpan mı ne getirdiler.
Olur olur, ekip scrim atalım demediği müddetçe:d
Bir tane zümrüt hesap paylaşıldı. Ona bakıp chal adamın neleri oynadığına mı karar vereceğizTakımlardaki iyi oynayanların bilmiyor musun? İki tane bilinmeyen kişi var. Ghostmamy i sana ben söyledim ve hesabı da burda paylaşılmıştı. Keeprın diğer arkadaşı da paylaşılmıştı. Bilmediğin kişiyi söyle yardımcı olayım
Abi otp değiliz havuzumuz geniş. Ban atmak pek mantıklı değil bize sjsjsjBir tane zümrüt hesap paylaşıldı. Ona bakıp chal adamın neleri oynadığına mı karar vereceğiz
edit: Bir de mesele ben miyim olm buradaki çoğu insanla oynamamış adamlar var. Onlar için de gerekmiyor mu bu kim ne oynuyor ne banlamak lazım diye hesap listesi paylaşmak
Knkm ben sana söylim Lee,j4,noc,viego,graves,kha oynyuorum aslında bakarsan ne meta ise onu oynadım her şeyi oynayrım yaniBir tane zümrüt hesap paylaşıldı. Ona bakıp chal adamın neleri oynadığına mı karar vereceğiz
edit: Bir de mesele ben miyim olm buradaki çoğu insanla oynamamış adamlar var. Onlar için de gerekmiyor mu bu kim ne oynuyor ne banlamak lazım diye hesap listesi paylaşmak
Zan altında bırakmak için yazmadım onu ya. Artur'a takılıp, azıcık oyun modunu düşüreyim diye yazıyorum:dKnkm ben sana söylim Lee,j4,noc,viego,graves,kha oynyuorum aslında bakarsan ne meta ise onu oynadım her şeyi oynayrım yani
Turnuvanın en gelişim gösteren oyuncusu olacakmışsın gibi. Turnuvanın sürpriz oyuncusu olmaya adaysın @ZenzouScrim falan yok bundan sonra bam bam bam
Her takımda tüm oyuncuları tanıyan kişiler var ve iyi oynayan kişilerin de hesapları belli. Takımca konuşuyorsunuz ya herkes bireysel solo q atıp hero banlamıcakBir tane zümrüt hesap paylaşıldı. Ona bakıp chal adamın neleri oynadığına mı karar vereceğiz