ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    38
Çok yakalanıldı maalesef, çok vocal bir takımdık 2. ve 3. maçlarda ama yine de bazı dikkatsiz ve gereksiz hareketler çok lead olmasına rağmen maçı lose yaptı ama eğlenceliydi en azından takımımın eline sağlık diyorum
Senin ilk maç jarvan almanı beğenmedim ben takımı ona göre kurdurup biraz daha carry şampiyon yönelmeliydin. Lee sinle de gereksiz kill salmaya çalıştın biraz daha bencil oynasaydın. Bence ilk maç rezalet bir drafttı.

Senin ilk maç jarvan almanı beğenmedim ben takımı ona göre kurdurup biraz daha carry şampiyon yönelmeliydin. Lee sinle de gereksiz kill salmaya çalıştın biraz daha bencil oynasaydın. Bence ilk maç rezalet bir drafttı.
Hakkın var ama şampiyon havuzu herkesin çok küçük, bende 2 yıldır oynamadığım için kendime ilk maç çok güvenemedim
j4 aldım, ama hafta içi biraz oynayıp toparlicam bakalım, haftaya farklı olacak diye düşünüyorum takıma güveniyorum

İki takımı da tebrik ederim. Güzel maçlar oldu.

Anlık olarak D takımı 2 puan, B takımı 1 puan aldı.

Yarın A ve C takımları oynayacak. Herhangi bir aksilik olmazsa saat 8 de maça başlıyoruz.

Haftalık maçlar bittiğinde konunun ilk sayfasına puan tablosu eklenecek

B net daha iyi oyuncuları vardı . 3. Maç top lane leri otp avantajı kendisinden gitmesine rağmen üstünlük kurdu.

Mid’de müsteşar onuru 2 kere 2v1 kesti bi maçta. Onun dışında da müsteşar bence daha iyiydi son maç bile kda sı bozulmamıştı .

2 jg de iyiydi ama mammy peak olarak daha iyi oyuncu zaten .

Botta ise crow ve keepr denk . Off role olduğu içinde red > ryze .

Yani b cidden bilerek sattı .
3. maç bana yazar takım kazanıyordu botta adamın karşısında durmamam lazımdı kuleyi salmalıydım.

Baya eğlenceli seriydi. Dün misafirim olduğu için maç sonu şeyine dahil olamadım ama burada dilim döndüğü kadar seri hakkında bir iki şey söyleyeyim.
Top laneler otp olduğu için başka bir çarla oynarken baya düşüyordu, bir de Fruit'in internet sorunu başlayınca adam da oyundan koptu mental olarak. Neco karakterle bütünleştiği için Yorrick alınmadığı takdirde banlanması gereken bir çar haline getiriyor..
Midde Müsteşar'dan beklenmedik bir performans gördük. Ben Renekton gibi bir şeyler çekip başımızı ağrıtır diyordum büyücüleri de çözmüş adam. Kendine ban attırmak zorunda bıraktırdı. Gizli gizli büyücü mainlemiş, hain..
Crow enchanter oynadığı için çok göze batmıyordu ama sürekli olması gerektiği yerde olarak can sıkmaya devam etti. Bizim ani support değişikliği işleri biraz karıştırmış olsa da önceki arkadaşı da aratmadı VV.
Keepr serinin en iyi oyuncusuydu, Red'in dezavantajı buydu biraz. Senden iyi oynadığını bildiğin birine karşı oynamanın motivasyon olarak avantajları olsa da yetenek farkı belli noktalarda sıkıntı çıkarıyor. Karar mekanizması da işin içine girince lanede işler kontrolden çok hızlı çıkabiliyor. Crow'un iyi oyunculuğu bile yetmeyebiliyor böyle bir fark için. Benzer durum ormanda da vardı. Adamın benim ne yapacağımı düşünmesine gerek yoktu, benim adamın ardından kovalamam gerekiyordu. Çoğu rotasyonda ancak geriden takip edebiliyordum. Tek merak ettiğim mesele diana, viego gibi bir şeyler çekip belki biraz daha aç gözlü oynamalı mıydı? O zaman nasıl maçlar izlerdik:unsure:
B takımını oynadıkları iyi oyun için tebrik ederim✌️✌️

6R6g1dO.jpeg

Baya eğlenceli seriydi. Dün misafirim olduğu için maç sonu şeyine dahil olamadım ama burada dilim döndüğü kadar seri hakkında bir iki şey söyleyeyim.
Top laneler otp olduğu için başka bir çarla oynarken baya düşüyordu, bir de Fruit'in internet sorunu başlayınca adam da oyundan koptu mental olarak. Neco karakterle bütünleştiği için Yorrick alınmadığı takdirde banlanması gereken bir çar haline getiriyor..
Midde Müsteşar'dan beklenmedik bir performans gördük. Ben Renekton gibi bir şeyler çekip başımızı ağrıtır diyordum büyücüleri de çözmüş adam. Kendine ban attırmak zorunda bıraktırdı. Gizli gizli büyücü mainlemiş, hain..
Crow enchanter oynadığı için çok göze batmıyordu ama sürekli olması gerektiği yerde olarak can sıkmaya devam etti. Bizim ani support değişikliği işleri biraz karıştırmış olsa da önceki arkadaşı da aratmadı VV.
Keepr serinin en iyi oyuncusuydu, Red'in dezavantajı buydu biraz. Senden iyi oynadığını bildiğin birine karşı oynamanın motivasyon olarak avantajları olsa da yetenek farkı belli noktalarda sıkıntı çıkarıyor. Karar mekanizması da işin içine girince lanede işler kontrolden çok hızlı çıkabiliyor. Crow'un iyi oyunculuğu bile yetmeyebiliyor böyle bir fark için. Benzer durum ormanda da vardı. Adamın benim ne yapacağımı düşünmesine gerek yoktu, benim adamın ardından kovalamam gerekiyordu. Çoğu rotasyonda ancak geriden takip edebiliyordum. Tek merak ettiğim mesele diana, viego gibi bir şeyler çekip belki biraz daha aç gözlü oynamalı mıydı? O zaman nasıl maçlar izlerdik:unsure:
B takımını oynadıkları iyi oyun için tebrik ederim✌️✌️
Tamam tamam oynicam sonraki sefere :)

• Alev
Tepkiler: kekomancer

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü