Fruit Punch Samurai
★★★★
Reis teorik açıdan baya keyifli yazdıklarını okumak. Keşke pratiği de görsek. Bi dahakine artık. Şovunu göster bize de gönül rahatlığıyla “düşünce adamından fazlası” diyelim.Orianna liandry diyorlar da 5-6 k canı olan ulti ile 3 k can yenileyen şampiyona orianna ile liandry alsan nolcak ? Orşanna nın işi karşı takımdaki 4 tane kırılgan şampiyona vurmak. Karşıda bir tank varken orianna diğer 4 sampiyonu luden ile burstlemeli. Bi zahmet mundo ya vurmasın
Sen neyin gazına geldin anlamadım. 3 kişi yanlış yorum yaptı bende doğrusunu söyledim. Teori falan değil he doğrusu bu . Konuya da ekstradan yazıyor olabilirim odaya katılamadıgım için buradan yazıyorum şansına küs.Reis teorik açıdan baya keyifli yazdıklarını okumak. Keşke pratiği de görsek. Bi dahakine artık. Şovunu göster bize de gönül rahatlığıyla “düşünce adamından fazlası” diyelim.
Gaz yapmadım dahil olsan fıstık gibi olurdu diyorum. Harbiden küstük şansımıza.Sen neyin gazına geldin anlamadım. 3 kişi yanlış yorum yaptı bende doğrusunu söyledim. Teori falan değil he doğrusu bu . Konuya da ekstradan yazıyor olabilirim odaya katılamadıgım için buradan yazıyorum şansına küs.
bronz olduğum icin katılacak özgüveni bulamadım maalesef.Gaz yapmadım dahil olsan fıstık gibi olurdu diyorum. Harbiden küstük şansımıza.
Aslında bi Tekken veya Mortal Kombat turnuvası yapacaksın üffffBir dahaki olacak turnuvaya bende katılacağım, izlerken çok heveslendim.