ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    24
Hayır. Destek oynamaya o kadar alıştım ki farm yapamam. Bi iki sefer denedim olmuyor. O noktada Demir elo ile rekabet ederim.
Teşekkür ederim ama cidden o heyecanı kaldıramam, normal maçlarda kötü oynadığımda lanedeki adamdan özür dileyip ne yazdığını okumaya çekiniyorum :ROFLMAO:

Aslında yeni gold 4 oldum. Lane de iyi kasarsam takım savaşlarında Faker; lane de dayak yersem bronz 3 elo olarak oyuna devam ederim.
Konuştukça aradığımız profile daha da uygun oldun ustam

@redteror Turnuva olacak diye bu kadar try hard oynamaya gerek yok ya alt tarafı lol🤭
nz373ji.png

Son düzenleme:
Takımlar oluşturulmuştur konunu ilk sayfasına da eklenecek.

A Takımı: Top: @Arthur Jung: @Whitebear D Mid: @Ryze al Ghul Adc: @Crocus Sup: @KazumaKiryu0

B Takımı: Top : Neco Jung: @ghostmamy Mid: (düşük elo aranıyor) Adc: @redteror Sup: @Crowley

C Takımı: Top: @mushi Jung: @King of The Hell Mid: @normieROSE Adc: Kerem Sup: @artyomdh

D Takımı: Top: @Fruit Punch Samurai Jung: @kekomancer Mid: @Zenzou Adc: @keepr Sup: Keeprın arkadaşı
Güzel olmuş forumdan olmayan sadece 2 kişi var, bilmeyenler için Neco nicki Joey wheeler idi. Yorick otp. yukarıda attığım videodaki arkadaş . Kerem de forum dışı keko nun yakını çok efendi cocuk.

Kadrolar güzel olmus 2. Takımın midi bütün takımlar içerisindeki en kötü birkaç oyuncudan biri olmalı. 2’ni. Top class adc top class sup top class jg ve otp zümrüt seviyesi top’ı var . Mid e çok kötü adam aranıyor.

Güzel olmuş forumdan olmayan sadece 2 kişi var, bilmeyenler için Neco nicki Joey wheeler idi. Yorick otp. yukarıda attığım videodaki arkadaş . Kerem de forum dışı keko nun yakını çok efendi cocuk.

Kadrolar güzel olmus 2. Takımın midi bütün takımlar içerisindeki en kötü birkaç oyuncudan biri olmalı. 2’ni. Top class adc top class sup top class jg ve otp zümrüt seviyesi top’ı var . Mid e çok kötü adam aranıyor.
@130grTavukBurger şimdi değilse ne zaman?

Takımlar oluşturulmuştur konunu ilk sayfasına da eklenecek.

A Takımı: Top: @Arthur Jung: @Whitebear D Mid: @Ryze al Ghul Adc: @Crocus Sup: @KazumaKiryu0

B Takımı: Top : Neco Jung: @ghostmamy Mid: (düşük elo aranıyor) Adc: @redteror Sup: @Crowley

C Takımı: Top: @mushi Jung: @King of The Hell Mid: @normieROSE Adc: Kerem Sup: @artyomdh

D Takımı: Top: @Fruit Punch Samurai Jung: @kekomancer Mid: @Zenzou Adc: @keepr Sup: Keeprın arkadaşı
Adc Keepr, Sup Keepr'in arkadaşı.

Kardeşim birinci belli ikinciler arasında oynasın olmuş bu resmen xD

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü