Keeprlar dışında kaybetmeniz imkansız. Belki onları bile yenebilirsinizCrowley'i mide falan salacaz bari bir lane kazansın xD
Keeprlar dışında kaybetmeniz imkansız. Belki onları bile yenebilirsinizCrowley'i mide falan salacaz bari bir lane kazansın xD
Suanda sizin takım çok güçlü @ghostmamy gm üstü sanırım sende adc mainsin crow ile gayet iyi vurursun. Joey de zümrüt seviyesi otp zaten her türlü lane ini götürür bir şekilde mid gelene kadar zayıf noktanız yok çok kötü midle de bence siz en güçlü takım oldunuzCrowley'i mide falan salacaz bari bir lane kazansın xD
Düşük elo mid bulamazsak kupayı alıp gitceklerSuanda sizin takım çok güçlü @ghostmamy gm üstü sanırım sende adc mainsin crow ile gayet iyi vurursun. Joey de zümrüt seviyesi otp zaten her türlü lane ini götürür bir şekilde mid gelene kadar zayıf noktanız yok çok kötü midle de bence siz en güçlü takım oldunuz
Gel kardeşim ama ufak nerfle kendini bronz seviyesi oyna :dmide silver elo lazımsa geleyim
Osimhen transferi geldi takımamide silver elo lazımsa geleyim
Anket açtım. Bakalım tahminler tutacak mıA ve C takımı arasında olur final
Zaman terso kalırsa ani bir jung transferi yapabilirsiniz. Aile işi var, tarihi belli değil diye belirtmiştim Arthur'a.Mid morgana ile keko nun kalan saçlarını (varsa) dökeceğim bir takım gördüm