keepr
★★★
B takımı harbi 4/4lük4/4 lük takımlar kurduk hala beğenmiyorlar.
B takımı harbi 4/4lük4/4 lük takımlar kurduk hala beğenmiyorlar.
5 kişilik oyunda 4 tane oyuncumuz var, yapılan iftiralara bakar mısın.B takımı harbi 4/4lük
Supportun master üstü sanırım . Jungle ın gm üstü. Top’ın zümrüt. Artık sen de biraz vuracaksın ya zahmet olmazsaReis sadece beni değil adamı da yedi o şekilde.
Malum şahıs resmen 5 boyutlu satranç oynuyor![]()
Crowun yanına normalde normie yi verecektim ama ghostmamy nin gelişi her şeyi değiştirdi. Keepr ve bende fazla güçlü olurdu. Kingle aynı lanede oynuyor. Geriye sadece crow kalıyor. Mecbur ordanda adc den kıstıkReis sadece beni değil adamı da yedi o şekilde.
Malum şahıs resmen 5 boyutlu satranç oynuyor![]()
Adc'ye de Keepr istiyorum takımıma, ben koç olacam xDSupportun master üstü sanırım . Jungle ın gm üstü. Top’ın zümrüt. Artık sen de biraz vuracaksın ya zahmet olmazsa![]()
Abi turnuvada benden sonra en iyi adc sensin nası ya asjdkhaksjdas. Ciddi söylüyom euw diamond 1 eloda lane kaybetmiyorum. Sana karşı 2 kere lane kaybetmişliğim var. Nası yaniii5 kişilik oyunda 4 tane oyuncumuz var, yapılan iftiralara bakar mısın.
Beni öldürecek ler
Kardeşim yazma şöyle şeyler daha bir oyuncumuz eksik gidip şimdi @Crocus'u falan bize verecek, uğraş dur xDAbi turnuvada benden sonra en iyi adc sensin nası ya asjdkhaksjdas. Ciddi söylüyom euw diamond 1 eloda lane kaybetmiyorum. Sana karşı 2 kere lane kaybetmişliğim var. Nası yaniii