Öncelikle sakin oluyorsun. Sonra ellerinle haritanın üst ve orta kısmını kapatıp oynuyorsunMide morgana veya karma çektikten sonra jungle oynamaktan vazgeçme işi
![]()
Öncelikle sakin oluyorsun. Sonra ellerinle haritanın üst ve orta kısmını kapatıp oynuyorsunMide morgana veya karma çektikten sonra jungle oynamaktan vazgeçme işi
![]()
Ben takımın saha dışı transferi gibiyim usta. MHY gibi düşün. Her türlü thrash talk, millete laf yetiştime gibi görevler bende. Yıkılmaz mental mottosuyla takılıcaz.Arty ustam King ve Mushi sayesinde Gs'de takılan efe akman gibi beleşten şampiyonluk yazacak Cvsine valla çok şanslı adam
Yeni çarlar oynuyorum bu ara midde (onlar da support)Mide morgana veya karma çektikten sonra jungle oynamaktan vazgeçme işi
![]()
Sizin için daha iyi değil mi? Keeprı koruma üzerine takım kurcaksınız zatenYeni çarlar oynuyorum bu ara midde (onlar da support)
Benim takımlara itirazım yok. Bana da mantıklı gelmişti zaten. 4 sup 1 adc yaparız :SSizin için daha iyi değil mi? Keeprı koruma üzerine takım kurcaksınız zaten
Support çarlarını support oynamayı denemek ister misinYeni çarlar oynuyorum bu ara midde (onlar da support)
Sitemin güzelliğine bak ya yarıldım. Lütfen hep aynı takımda olunSupport çarlarını support oynamayı denemek ister misin![]()
100 oyun üst üste kazandıktan sonra bir daha oynamamaya yemin ettiğin Volibear çarını picklemen gerekecek.Jungle listesi…
Mvp challenger king
E sporcu kuzen (closer seviyesi)
Yılların tecrübesi agresif keko