Knk gittim gold farklarına da baktım yani bundan dengeli daha nasıl olabilir ki. 1-2 maç harici maç sonuna kadar goldlar neredeyse hep eşit tüm maçlarda. 2-0 kazanan zaten yok. Bizim kinglerle maçımıza baktım şimdi hep kafa kafaya gitmiş. Bilmiyorum bunun ötesi yok zaten. Daha karşılaşan 2 takımdan ne beklenir ki. Arthur un dediği gibi mamy istenilen performansı verseydi 1. bile olabilirlerdi. Yada bizim takım mesela kinglere yenilebilirdi(king mentali kaybetmeseydi yine alabilirlerdi özellikle son maç). Mamy gelse ve iyi oynasa onlar bizi de yenebilirler. Yani 1. olmak ve sonuncu olma ihtimalimiz eşit görünüyordu bu turnuvada eğer sonucun ne olacağını bilmiyorsan bu takımların dengeli olduğunu göstermez mi? Zaten tüm takımlar da neredeyse eşit oy aldı bu çok da mühim değil ama dediğim gibi gold farklı daha çok şey anlatıyor gibi. Zaten sen de ben de takım kursak bundan daha iyi yapamazdık sanırım çünkü daha önce görmediğimiz oyuncular var. Birde kimse ideal takımları kuramaz en ideali kurmak için sürekli turnuva olmalı. Ve bir sonraki turnuvada güçlü olan takıma nerf, güçsüze buff vererek en ideal takımları kurarak olabilr ama o da imkansız gibi görünüyor çünkü her turnuvada oyuncu kadrosu az da olsa değişiyor.
Seçim ekranında gitti o maç. Çok iyi karşı takım kurdu rakibiniz. Keepr ana taşıyıcı ve ona çok iyi engage kompu kurdular. Noc,shen,kaisa,pyke. Yani tflerde 4 kişi atlıyordu keepr in üstüne. Bunun dengesizlikle bir alakası yok. Sheni bilerek açık bırakıp sonucuna katlandınız sadece. Senin acilen Ivern öğrenmen lazım bu arada