ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    44
Gold eşit gittiği sürece biz kazanıyoruz zaten taşıyıcımız etrafında oynuyoruz. Burada gold'un aynı olmasının bir önemi kalmıyor ki?
Valla ben kazanan kişi olarak böyle yazıyorum ama kaybeden adamlardan bir de dinleyin bu balanced meselesini. Bakalım onlar ne diyecek, eşit goldlar komp farkından kazanılan maçlardan nasıl bahsedecekler :unsure:
Shen yine açık bırakılır ama bizim top lanemizdeki adam lane ağırlık bir oyuncu olduğu için Shen'in global hareketlerinde 4v5 kalıyoruz. Yani burada oyuncunun tarz farkından oluşan bir farklılık var. Son iki maçın spelllerine bakabilirsin.
Spell i laneyi kazanmak için değil yanlışlıkla girdiğini söylemiştin dc de🤔

A takımı olarak selçuk eğer onura laneyi kaybederse balancedi değil selçuğu sorgularım. Normie onura lane vermemesi gereken biri. Belki morali bozuktu belki başka bir şey ama maçları bitiren bu oldu

A takımı olarak selçuk eğer onura laneyi kaybederse balancedi değil selçuğu sorgularım. Normie onura lane vermemesi gereken biri. Belki morali bozuktu belki başka bir şey ama maçları bitiren bu oldu
Son maç için dedim la onu.
Sezonda 300 ranked maç oynayan adamın Onur'a lane vermesini beklemiyor kimse.
edit: Neyse bu tartışmayı daha fazla uzatmayacağım. Kaybeden arkadaşlardan lafı olan varsa gelip söylesin bu saatten sonra.

Bu arada ben alcam mid i.

Knk gittim gold farklarına da baktım yani bundan dengeli daha nasıl olabilir ki. 1-2 maç harici maç sonuna kadar goldlar neredeyse hep eşit tüm maçlarda. 2-0 kazanan zaten yok. Bizim kinglerle maçımıza baktım şimdi hep kafa kafaya gitmiş. Bilmiyorum bunun ötesi yok zaten. Daha karşılaşan 2 takımdan ne beklenir ki. Arthur un dediği gibi mamy istenilen performansı verseydi 1. bile olabilirlerdi. Yada bizim takım mesela kinglere yenilebilirdi(king mentali kaybetmeseydi yine alabilirlerdi özellikle son maç). Mamy gelse ve iyi oynasa onlar bizi de yenebilirler. Yani 1. olmak ve sonuncu olma ihtimalimiz eşit görünüyordu bu turnuvada eğer sonucun ne olacağını bilmiyorsan bu takımların dengeli olduğunu göstermez mi? Zaten tüm takımlar da neredeyse eşit oy aldı bu çok da mühim değil ama dediğim gibi gold farklı daha çok şey anlatıyor gibi. Zaten sen de ben de takım kursak bundan daha iyi yapamazdık sanırım çünkü daha önce görmediğimiz oyuncular var. Birde kimse ideal takımları kuramaz en ideali kurmak için sürekli turnuva olmalı. Ve bir sonraki turnuvada güçlü olan takıma nerf, güçsüze buff vererek en ideal takımları kurarak olabilr ama o da imkansız gibi görünüyor çünkü her turnuvada oyuncu kadrosu az da olsa değişiyor.
Gold farklarının eşit olması çok yanıltıcı bir durum çünkü o gold farkları nereden kapatılmış önemli bir konu. C ve D takımı serisine özel konuştuğumuzda ilk maç komp farkında kazandık doğru, 2. maçta gold farkının eşit gözükmesinin sebebi tamamiyle Lilia'nın çok öne geçmesiydi. hani gidip o maçı açarsan dk 18'de skorlar 14-16 gibi gözüküyor ve altın farkı da 2-3k gibi ufak gözüküyor ama bu altın farkı lilia karşı jg'ye 3k gold farkı atılmışken var, dk 24de skorlar 22-22 altın farkı 2k gözüküyor ama lilia karşı jg'ye 5k fark atmasına rağmen böyle yani, tüm yük ve sorumluluk onun üzerinde. Öbür tarafta rakibin ufak bir hata yapması çok pahalıya patlamazken, lilianın yapacağı en ufak bir hata bize çok pahalıya patlayabilir ki patladı da. Sonuçta o da bir insan olduğu için baron öncesi yanlışlıkla farkında olmadan risk aldı Aphelios'a tuttuğunu zannettiği skilliyle Th'ye ulti attı ardından da zaten fightlarla vs. kaybettik. Ama o maç özelinde benim de çok hatam vardı hani burada lilia'ya karşı asla bir lafım yok kendisi o maçı o kadar iyi oynamasaydı muhtemelen çok daha erkenden kaybederdik. Demek istediğim sadece gold farkına bakmaktansa onun dağılımına bakmak daha doğru olur. Son maç zaten tamamiyle seçimlerimizin ve erken oyunda yaptığımız hatalardan dolayı gitti yakın bile değildi benim gözümde, çünkü oradaki gold farkının dağılımı da çok önemli, bizim top lane ve jg öne geçmiş gold konusunda, ama yaptığımız hatalardan dolayı jinxin öne geçmiş durumuna karşı renekton ve j4'ün kasması gerçekten nafile, zaten item seçimlerini görürsen jinx direkt ninja tabi botlarını alıyor o da çok mantıklı bir seçim, bunu yanında da çok güçlü peeler Karma'sı ve Braum'u var kendisi de zaten o öne geçmişlikle tertemiz oynadı gerçekten.

Bu arada normie bize oynadığı gibi oynasaydı D leri yenebilirlerdi. Bize gelince viktor orianna alırken kekolara kass ve aurora trolldü bence.

• Like
Tepkiler: Arthur

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü