ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    44
1 ay oynamayınca bile seviye düşüşü oluyor. Daha önceki yorumlarda da ghost belki bizden daha iyi de olabilir demiştim. Adama karşı saygısızlık yapmamaya özen gösterdim ama bu turnuva o beklentiyi veremedi diye belirttim. Sen direkt yakışmadı diye giriyorsun sadece son yorumu okuyarak.
Crowley biraz naut, leona tarzı şampiyonlar oynasa daha baskın olabilirdi dediğin gibi ama lulu aldığından biraz o olay yatıyor. Düşüncenden çok mamiyle ilgili yaptığın yorumda üslubun biraz farklı anlaşılıyodu. Seviyemizde çıkmadı yorumu gereksiz oldu bu noktada. Takımındaki oyuncular söyleyebilir maminin seviyesini. Calloutları belli etmiştir az çok.

Crowley biraz naut, leona tarzı şampiyonlar oynasa daha baskın olabilirdi dediğin gibi ama lulu aldığından biraz o olay yatıyor. Düşüncenden çok mamiyle ilgili yaptığın yorumda üslubun biraz farklı anlaşılıyodu. Seviyemizde çıkmadı yorumu gereksiz oldu bu noktada. Takımındaki oyuncular söyleyebilir maminin seviyesini. Calloutları belli etmiştir az çok.
Bizim Ghost ile ilgili tek sıkıntımız maça gelmemesi xD

Ghostladı adam bizi.

Seviye derken lol seviyesi işte. Ahlak terbiye gibi anlamlar yok ki üslup yanlış olsun. Kimisi senden iyi oynar kimisi kötü. Lol seviyesi olarak senle aynı etkiyi yaratamaz diyorum işte. Belki ısınıp gelse daha da iyidir adamın prime ını bilmediğimi de söylüyorum

Kindred graves vs vs + peeling oldukça tehlikeli

İtirazları atar mısın bu arada havada kalmasın bu
Bugün yaptığım eleştirinin aynısını maçlar başlamadan önce de yapmışım, hatta çekilmek istemişim. Peki sonuç? Mamy de kendi durumundan bahsettiği halde görmezden gelinmiş. Dışarıda olduğum için tüm mesajları tarayamadım.
Takımda 3 tane support main var biri mide biri jungle'a geçiyor 😭 Haritanın üst tarafından 2v2leri vurdurduğum eşleşmelerle oyun kazanamayız la. Hani diğer junglar benle eşit veya kötü olsa yine uğraşılır alayı beni her noktada matchleyecek adamlar. Hele king ile mammy attığım adımı bilecek adamlar.

Hafife almıyorum da ben bu şekilde direniş gösterme taraftarı değilim ya. Jungle için birilerini bulmanız gerekiyor zaten zaman problemim vardı bir de ekstra stress ile mücadele edesim yok🙏

Arkadaşlar bana fazla güvenmeyin @keepr dediği gibi 1.5 senedir oynamadım oyunu daha meta falan öğrenmek lazım vs sonra hayal kırıklığına uğrarsınız benden söylemesi :)

• Haha
Tepkiler: Arthur
Şuan ne tartışılıyor onu anlamadım. Turnuva öncesi takımlar sunuldu itirazı olan var mı diye sordu adam. Varsa değiştirebiliriz dedi kimse sesini çıkarmadı herkes ok dedi ama şimdi konuşuluyor. Yani Arthur yerinde olsam delirirdim herhalde onun yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Hepimiz insanız mükemmel takımları kimse kuramaz. Daha turnuva bitmeden bu tarz tartışmalar bana doğru da gelmiyor.

• Haha
Tepkiler: kekomancer
Bence Ryze beni ezince bu iş daha iyi anlaşılacak. Çok da geriye de gitmeye gerek de yok aslında Müsteşar 3 maçın 2 sinde benden iyi oynamıştı. Elosu Gold-Plat yanlış bilmiyorsam. Ben midde Karma - Orianna harici neredeyse çar oynayamıyorum, asıl lane im support. Normie nin normalde lane i kazanması gerekirdi.
Ne goldu reis silver la silver. Normal şartlar altında sylas orianna'yı fena halde öttürmeliydi diğer 2 maçta kazanmamın tek sebebi point click herolar almamdı onda da zaten farmda falan kazandım sayılır attığım flashları falan görmedin mi :D Mid benim alanım değil seni ezmiş sayılmıyorum reis malzahar ile e w sallayınca anivia ile r e yapınca minyon dalgası ittir kule altına zorla yardıma gidemesin mantığı, ama zaten olay ghostmamy ve crowley'de bitiyordu bende zaten güçsüz halka olmak için geldim mide zaten güçsüzümde. Ama gel gelelim maçın gidişatı konusunda aslında çok kötü değildik sadece çok dağınık oynadık hep bir temassızlık yaşandı bence ama eğlencesine bir turnuva çok kasmaya gerek yok bence eşit takımlar akşamda çok kasmadan 2 winimizi alıp yolumuza bakarız ;)

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü