ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    44
Ben başta bir tur oynar giderim diye belirttim zaten şantiye işleri patlayınca devam ettim. Oyunlar oynanınca da dengesizlik iyice ayyuka çıktı zaten. Selçuk aylardır kitap bile okumuyor, yazılımla uğraşıyor sanıyordum. Adam 300 rank maçı girmiş @Ryze al Ghul . Bütün mesele oradan koptu zaten. Adamla son okuduğumuz kitapların muhabbetini bile yapamadık, adamın yoğunluğu sebebiyle. Ama sen bu adamlarla akşamları oyun giriyorsun ve ne seviyede olduklarını biliyordun. Kazuma'nın pyke banı bile böyle atıldı mesela. İş buraya gelmişken elbette ahlaki çizgiden bahsedeceğim. Burada herkes birbirini tanıyor, seviyor, sayıyor. Sana karşı nazım geçiyor diye de ben konuşayım dedim. Kaybeden 10 adam var bir tanesi yazdı mesela bu meseleyi:d
Yok knk başka işler vardı ya o yüzden okuyamadım. Anlatırım özel de. Düzenli girince o sayıya ulasmak çok zor değil bu arada. Ama 300 maç atmama rağmen ve bunların çoğunu Arthur ile atmama rağmen Zümrüt 4 e zor çıktım. Demem o ki prime dönemime fln döndüğüm yok 😅 Zümrüt 4 stuck takılıyoruz

• Like
Tepkiler: kekomancer
Şuan ne tartışılıyor onu anlamadım. Turnuva öncesi takımlar sunuldu itirazı olan var mı diye sordu adam. Varsa değiştirebiliriz dedi kimse sesini çıkarmadı herkes ok dedi ama şimdi konuşuluyor. Yani Arthur yerinde olsam delirirdim herhalde onun yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Hepimiz insanız mükemmel takımları kimse kuramaz. Daha turnuva bitmeden bu tarz tartışmalar bana doğru da gelmiyor.
Keko sızlanıyor klasik. :ROFLMAO:

Bugün yaptığım eleştirinin aynısını maçlar başlamadan önce de yapmışım, hatta çekilmek istemişim. Peki sonuç? Mamy de kendi durumundan bahsettiği halde görmezden gelinmiş. Dışarıda olduğum için tüm mesajları tarayamadım.
Kendi takımını güçsüz görmüştün ve finali garantileyen ilk takım oldunuz. Kaybeden taraf olsan itirazlarının anlamı olurmuş. Ayrıca zar zor 20 kişiyi topladığımız için çıkmanı istemiyorduk hiçbir şekilde.

B takımına da baya favori falan diyorduk öyle bir yorum atmış. Takımlar dengesiz yeniden kurulsun tarzı şeyler söylememiş.

Şimdi özel sohbetimize baktım dc den. Takımlar iyi olmuş aga vs gayet desteklemişsin beni?

Attığın yorumlardan böyle bir şey çıkmıyor üzgünüm. Buradaki ezici çoğunluk takımların adil olduğunu vs kabul etmişti defalarca.

• Like
Tepkiler: Ryze al Ghul
@Arthur Usta ben gelemeyeceğim köye gidip bir akrabayı başka yere bırakmam lazım, adam şimdi aradı. Bence @King of The Hell 'i oynatın. Ben başka turnuvada en baştan bir takıma yazılırım. Birde sihirdar vadisi turnuvasında takımlar eşit değil muhabbeti dönüyorsa bence arena veya aram oynamak daha mantıklı. Arena'da 8 ve 16 kişilik lobi kuruluyor. Neyse şimdi çıkmam lazım. Usta @redteror denk gelirsek bir ara beraber oynayalım.

@Arthur Usta ben gelemeyeceğim köye gidip bir akrabayı başka yere bırakmam lazım, adam şimdi aradı. Bence @King of The Hell 'i oynatın. Ben başka turnuvada en baştan bir takıma yazılırım. Birde sihirdar vadisi turnuvasında takımlar eşit değil muhabbeti dönüyorsa bence arena veya aram oynamak daha mantıklı. Arena'da 8 ve 16 kişilik lobi kuruluyor. Neyse şimdi çıkmam lazım. Usta @redteror denk gelirsek bir ara beraber oynayalım.
Bence fisko oynasın daha mantıklı.

Yapma be Reis ne güzel 2 el keyfine oynayacaktık. Bir sonraki turnuvaya artık.

Yapma be Reis ne güzel 2 el keyfine oynayacaktık. Bir sonraki turnuvaya artık.
Usta zaten yarın sabah 4 5 gibi kalkıp uzun yol yapacaktım sadece turnuva aksamasın diye oynayayım dedim ama işim çıktı. Akrabalarla aynı şehirde yaşayınca böyle oluyor, şimdi gitmezsem onun surat aşışıyla uğraşmam gerekecek.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü