ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    44
Kendi takımını güçsüz görmüştün ve finali garantileyen ilk takım oldunuz. Kaybeden taraf olsan itirazlarının anlamı olurmuş. Ayrıca zar zor 20 kişiyi topladığımız için çıkmanı istemiyorduk hiçbir şekilde.

B takımına da baya favori falan diyorduk öyle bir yorum atmış. Takımlar dengesiz yeniden kurulsun tarzı şeyler söylememiş.

Şimdi özel sohbetimize baktım dc den. Takımlar iyi olmuş aga vs gayet desteklemişsin beni?

Attığın yorumlardan böyle bir şey çıkmıyor üzgünüm. Buradaki ezici çoğunluk takımların adil olduğunu vs kabul etmişti defalarca.
İş güç arasından iyi olmuş demişim işte yaw, detaylı bakınca da şikayet ettiğimi hatırlıyorum. Sen de keepr taşır gibisinden konuşuyordun yanılmıyorsam. Hatta haritanın üstüme hakimiyet mevzusunu da birkaç kez konuştuk.
Ya kaybetsek cıngar çıkarırdım zaten bu kadar sakin laf atmazdım.
Takımların çoğu ilk kez turnuva maçında 5 kişi beraber oynamış, itirazı neye edecekler ki? Sen, ben ve birkaç kişi çoğu ile oynamış onlar da pişmiş aşı tekrar pişirmeme durumuna girip ağız bükmemiş işte. Dediğin gibi 20 kişi zor toplanmış bir an önce maçlara girme moduna girmiş insanlar. Bir de konudaki makara muhabbetle birleşince itiraz beklemek absürt. Prof oyuncu değiliz kim ne oynar kestirmek zor ama bazı şeyleri kestirilebilir.

En iyi usül al ver yapmak da. Takım kaptanları sırayla adam alacak. O zaman kimsenin suçlayacağı kişi de kalmaz. Zaten bu laflardan sonra kolay kolay biri çıkıp da turnuva organize etmek takım ayarlamak da istemez. Hem o kadar uğraş hem gel laf ye...

Son düzenleme:
İş güç arasından iyi olmuş demişim işte yaw, detaylı bakınca da şikayet ettiğimi hatırlıyorum. Sen de keepr taşır gibisinden konuşuyordun yanılmıyorsam. Hatta haritanın üstüme hakimiyet mevzusunu da birkaç kez konuştuk.
Ya kaybetsek cıngar çıkarırdım zaten bu kadar sakin laf atmazdım.
Takımların çoğu ilk kez turnuva maçında 5 kişi beraber oynamış, itirazı neye edecekler ki? Sen, ben ve birkaç kişi çoğu ile oynamış onlar da pişmiş aşı tekrar pişirmeme durumuna girip ağız bükmemiş işte. Dediğin gibi 20 kişi zor toplanmış bir an önce maçlara girme moduna girmiş insanlar. Bir de konudaki makara muhabbetle birleşince itiraz beklemek absürt. Prof oyuncu değiliz kim ne oynar kestirmek zor ama bazı şeyleri kestirilebilir.
Canım benim o zaman müsait olduğunda tekrar yazardın. Ben sana sorduğumda ve takımlar iyi olmuş dediğinde artık senin bana sonrasında bu şekilde ithamlarda bulunman doğru olmuyor. Takımları oluşturmanın ne kadar zor olduğunu da anlamış olman lazım. Kendi takımını en güçsüz sanarken ya en güçlü ya da ikinci çıktınız.

Birbirini bilen de çoğu kişi var burada. Özelden de turnuvaya katılmayan @Bavs gibi az çok objektif kişilerle de tartıştım takımları. Sen bana ahlak çizgisini geçtin diyerek çok ağır bir eleştiri de bulundun ve buna feci tutuldum haberin olsun. Özellikle kendi takımımdan güçlü bir takım olmasına çok dikkat etmiştim

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Canım benim o zaman müsait olduğunda tekrar yazardın. Ben sana sorduğumda ve takımlar iyi olmuş dediğinde artık senin bana sonrasında bu şekilde ithamlarda bulunman doğru olmuyor. Takımları oluşturmanın ne kadar zor olduğunu da anlamış olman lazım. Kendi takımını en güçsüz sanarken ya en güçlü ya da ikinci çıktınız.

Birbirini bilen de çoğu kişi var burada. Özelden de turnuvaya katılmayan @Bavs gibi az çok objektif kişilerle de tartıştım takımları. Sen bana ahlak çizgisini geçtin diyerek çok ağır bir eleştiri de bulundun ve buna feci tutuldum haberin olsun. Özellikle kendi takımımdan güçlü bir takım olmasına çok dikkat etmiştim
Sonuçlar üzerinden konuştuğumuz halde bile itiraz ediliyor saatlerdir. Ve evet, en iyi top lane ile en iyi midi aynı takıma koymayacaktın. Bir de beraber scrim attığın adamsa bu, burada ahlaki meseleyi dile getirmem çok normal. Niyetin bu olmasa bile bu kadar tecrübeli biri olarak bunu yapıyorsan dışarıdan görünen bu.

Sonuçlar üzerinden konuştuğumuz halde bile itiraz ediliyor saatlerdir. Ve evet, en iyi top lane ile en iyi midi aynı takıma koymayacaktın. Bir de beraber scrim attığın adamsa bu, burada ahlaki meseleyi dile getirmem çok normal. Niyetin bu olmasa bile bu kadar tecrübeli biri olarak bunu yapıyorsan dışarıdan görünen bu.
A takımı: En iyi top+ en iyi mid
B takımı: En iyi jung(beklenti böyleydi)+en iyi sup+diğer zayıf halkalar daha dengeli
C takımı: En iyi jung+en iyi ikinci adc+en iyi ikinci mid
D takımı: En iyi adc+en iyi ikinci sup(keeprın arkadaşı gelecekti birlikte oynadıkları için en iyi sup bile sayılabilirdi gelmedi)+onu destekleyecek mid

Her en iyi de aynı seviyede değil. Topta benim, adc de keeprın, en iyi oluşuyla selçuğun diğerlerine attığı fark aynı değil.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Can dostum @Azo Feyfa yüksek tansiyonu kaldıramadığı için mide ilacını içip köye temiz hava almaya kaçtı maalesef. Dostumu ürkütenler utansın.
Usta sabahtan beri herkes üstüme üstüme geliyor gerçek hayatta kışkırtma çekiyorlar, oynasam da düzgün oynayamazdım. Başka turnuvada bir takıma girip en baştan oynamam daha iyi olur.

• Like
Tepkiler: Whitebear D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü