kekomancer
★★★★★
İş güç arasından iyi olmuş demişim işte yaw, detaylı bakınca da şikayet ettiğimi hatırlıyorum. Sen de keepr taşır gibisinden konuşuyordun yanılmıyorsam. Hatta haritanın üstüme hakimiyet mevzusunu da birkaç kez konuştuk.Kendi takımını güçsüz görmüştün ve finali garantileyen ilk takım oldunuz. Kaybeden taraf olsan itirazlarının anlamı olurmuş. Ayrıca zar zor 20 kişiyi topladığımız için çıkmanı istemiyorduk hiçbir şekilde.
B takımına da baya favori falan diyorduk öyle bir yorum atmış. Takımlar dengesiz yeniden kurulsun tarzı şeyler söylememiş.
Şimdi özel sohbetimize baktım dc den. Takımlar iyi olmuş aga vs gayet desteklemişsin beni?
Attığın yorumlardan böyle bir şey çıkmıyor üzgünüm. Buradaki ezici çoğunluk takımların adil olduğunu vs kabul etmişti defalarca.
Ya kaybetsek cıngar çıkarırdım zaten bu kadar sakin laf atmazdım.
Takımların çoğu ilk kez turnuva maçında 5 kişi beraber oynamış, itirazı neye edecekler ki? Sen, ben ve birkaç kişi çoğu ile oynamış onlar da pişmiş aşı tekrar pişirmeme durumuna girip ağız bükmemiş işte. Dediğin gibi 20 kişi zor toplanmış bir an önce maçlara girme moduna girmiş insanlar. Bir de konudaki makara muhabbetle birleşince itiraz beklemek absürt. Prof oyuncu değiliz kim ne oynar kestirmek zor ama bazı şeyleri kestirilebilir.