ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Final maçını kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
Ne ara bu özgüven geldi la.

Bizim takımın belli değil ama cumartesi zor gözüküyor. Haftaiçi gün belirlememiz gerekecek sanırım
Adam zümrüt diyorsun, ben de dereceli atsam tekli çiftli zümrüte çıkarım ki oynadığım halde de plat 1 de kalmış. İyi günümde gayet karşı karşıya oynayabilirim diye düşünüyorum. Bir de iyi oynaması beklenen kişi o, normie de ki gibi. O düşünsün :S

Yarın akşam olmaz mı? Hafta Ümraniyespor ve Başakşehir ile görüşmelerim var, çok uygun olamam :S

Adam zümrüt diyorsun, ben de dereceli atsam tekli çiftli zümrüte çıkarım ki oynadığım halde de plat 1 de kalmış. İyi günümde gayet karşı karşıya oynayabilirim diye düşünüyorum. Bir de iyi oynaması beklenen kişi o, normie de ki gibi. O düşünsün :S

Yarın akşam olmaz mı? Hafta Ümraniyespor ve Başakşehir ile görüşmelerim var, çok uygun olamam :S
Yarın zor :/ 1 gün ayarla be onur.

Midde kassadin hataları yapmayacağız da olay bizim midi yenmen değil. Bizi yenebileceğini düşünmen. 3-0 ya da 3-1 bitecek

Yarın zor :/ 1 gün ayarla be onur.

Midde kassadin hataları yapmayacağız da olay bizim midi yenmen değil. Bizi yenebileceğini düşünmen. 3-0 ya da 3-1 bitecek
Valla akşam dersleri, bu tez işleri falan çok zor duruyor ama deneyeceğim. Cumartesi olsa harika olurdu.

Bizim de keepr ımız var. Top hariç her yeri kazanmamızı bekliyorum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü