Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

Evet Yuemsa daha dengeli olurmuş ama @DeathSurgeon21 kaybederse üzülmesin kendi zayıf değil rakip fazla güçlü. Tüm lobileri kendim kurdum ya bildiğim kadarıyla size özel değil yani. İşte birkaç ekleme yaptığım oluyor üstüne. Sizin lobide Mushi'de var mesela ama o nişanda olduğu için gelemedi hikayede.
Sana takılayım dedim birazcık. Death'e de kılıç lobisinin en güçlüsü denk geldi.

Biz sonuna kadar gideceğiz

Duygusal yazmaya çalıştım. Senin savaş en çekişmelisi olacak zaten şimdiden diyeyim.
Ben de o duygusallığı yakaladın

Law lobisi daha tüm güçlerini göstermedi onu ekleyeyim. Sizlerinde kendine has güçleriniz var yani.

İşin sonu nereye varacak bilemiyorum da ufak bir endişe sardı. Ben Roshi'nin ölmesini beklerdim mesela. Hem aktif değil, kendisinden haber alınamıyor hem de karakterle bağ kurdurup Cora-san'da nasılsa ölü diye

İşin sonu nereye varacak bilemiyorum da ufak bir endişe sardı. Ben Roshi'nin ölmesini beklerdim mesela. Hem aktif değil, kendisinden haber alınamıyor hem de karakterle bağ kurdurup Cora-san'da nasılsa ölü diye
Bu arc ilkine göre daha kanlı geçecek demiştim geçenlerde. Kılıç lobisinin tehdit seviyesini hissettirmek için birilerinin ölmesi gerekiyordu gibi. Roshi için güzel sahneler var aklımda ondan hemen aradan çıkarmak istemedim.

Bu arc ilkine göre daha kanlı geçecek demiştim geçenlerde. Kılıç lobisinin tehdit seviyesini hissettirmek için birilerinin ölmesi gerekiyordu gibi. Roshi için güzel sahneler var aklımda ondan hemen aradan çıkarmak istemedim.
Mümkünse hiç çıkartma. Lobi içinde forum geçmişi olarak zaten bir ben bir Aiden bir de Roshi var... Belki Murray bir de

• Like
Tepkiler: Sodex
"nurlu bakış"
besinci-boyut-salih_318889.jpg

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü