Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sodex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ona emrinde olan büyük bir filo vermeyi düşünüyorum. Sağlam bir giriş yapacak hikayeye.
Bu sart yoksa baksana her lobi kurtlar sofrasi valla yerler :( Ben daha yeni okumaya basladigim icin su an yarisindayim ama baya hos ve guzel olmus. Devami da gelir umarim. Simdiden ellerine saglik, basarilar

Bu sart yoksa baksana her lobi kurtlar sofrasi valla yerler :( Ben daha yeni okumaya basladigim icin su an yarisindayim ama baya hos ve guzel olmus. Devami da gelir umarim. Simdiden ellerine saglik, basarilar
Krieg gibi 5000 kişilik filo vermek lazım yoksa işi zor dediğin gibi. Çok teşekkürler beğenmene sevindim devamı gelecek. Uzun bir hikaye var kafamda.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü