Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

Bu hikayeyi yazdığım sıralarda sen forumda yoktun ondan seni dahil etmemiştim.

Dof lobisinin de bir savaşı olacak elbette merak etme.
Ölüm cerrahi kişiye karşı birazcik şov yapsam yeter. Ya da onu bırakıp arkadaşlarindan biraz kol bacak alsam o seyretse güzel olurdu. Haha @Ölüm Cerrahı

Okurke çok keyif aldım. Her birinin rakibine verdiği karşılığa nasıl güvenmem. İşte benim lobim bu, yürüyün aslanlarım

Roshi'nin yanma detayını sevdim, güzel gönderme olmuş.
4318bf3e6e8a91d6ef3cd3a40d4192c6009bbfe9.gif

Arkadaşlar... arkadaşlar.... bana biriniz böyle seslensin de bir kendime geleyim beee. Çok durgunum, bir harekete geçeyim
Keyif almana sevindim. Bu tarz göndermeler ekliyorum arada. Bu bölümde @DeathSurgeon21'in Law ile aynı repliği söylediği bir kısımda vardı mesela.

Ölüm cerrahi kişiye karşı birazcik şov yapsam yeter. Ya da onu bırakıp arkadaşlarindan biraz kol bacak alsam o seyretse güzel olurdu. Haha @Ölüm Cerrahı
Herkese bir dokunmuşuz, büyük gurur

s-5b1f128b38d49433e3463fccc4b2ba56542386e9.jpg

Keyif almana sevindim. Bu tarz göndermeler ekliyorum arada. Bu bölümde @DeathSurgeon21'in Law ile aynı repliği söylediği bir kısımda vardı mesela.
Gördüm, evet. O da güzel olmuş. Daha başındayız ama Datte-Carpe bana o kadar psikopat diyorlardı. Uyanışım gerçekleşecek diye bekliyorum ona göre

• Like
Tepkiler: Sodex
Herkese bir dokunmuşuz, büyük gurur

s-5b1f128b38d49433e3463fccc4b2ba56542386e9.jpg

Gördüm, evet. O da güzel olmuş. Daha başındayız ama Datte-Carpe bana o kadar psikopat diyorlardı. Uyanışım gerçekleşecek diye bekliyorum ona göre
Aaa lütfen burada yazarın kalemine karismayalim ve baskı altına almayalım. @Sodex etkilenmez gerçi öyle şeylerden.
Lawcilarla 4 vs 1 atsam yeter. Senin işine karışmayım hahaa

• Like
Tepkiler: Sodex

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü