Ölüm Cerrahı
★★★★
Kendimi anlarım da diğerleri niye bu kadar saf. Aramızda değil ama kulakları çınlasın. En olması gerektiği gibi davranan Roshi'yi tebrik ediyorum.
sen hariç diğer herkes ölecek. :dEndişeye mahal yok. O kadar yıl KF'de kök söktürdüm her lobiden üyelere. Savaşı kaybediyor olsak bile kolay yenilmem.
Sonraki bölüm için Mw'ye diyecek bir çift lafım var
Futbol sohbette o kadar mesaimiz vardı hemen öldürdün bizi de ayıpsen hariç diğer herkes ölecek. :d
Karşınıza hayvan gibi ekip çıkarmış yapacak bir şey yok. Oraya destek gelmezse kurtulma şansınız yok. Yüzde doksan daha başka dofy ekibi de gelecektir. Kurtulmak istiyorsanız ekmek yedikten sonra yardım isteyin. :d Belki kol bacak verdikten sonra gidersiniz. .dFutbol sohbette o kadar mesaimiz vardı hemen öldürdün bizi de ayıp![]()
Bayılıyorum böyle hayallere. Ben giderken arkamı nasıl bırakacağım muammasen hariç diğer herkes ölecek. :d
etraf fazla kan olacak. law kesip biçmeyi seviyor yakında uzmanlarından görecek ortalık kan gölü olacak. d terazi kaybeder eğer karşıda akrep varsa. :dBayılıyorum böyle hayallere. Ben giderken arkamı nasıl bırakacağım muamma
Pardon, sen konuşurken tutamadım kendimi :detraf fazla kan olacak. law kesip biçmeyi seviyor yakında uzmanlarından görecek ortalık kan gölü olacak. d terazi kaybeder eğer karşıda akrep varsa. :d
Endişeye mahal yok. O kadar yıl KF'de kök söktürdüm her lobiden üyelere. Savaşı kaybediyor olsak bile kolay yenilmem.
Sonraki bölüm için Mw'ye diyecek bir çift lafım var