Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

Benimkisi “ Ağlayan Şeytan “ demek. Ve şeytanım bana birilerinin canını fena yakacağını söylüyor

Mod Harley; Aktifleştirildi
1ygjvp1.jpg
İşte görmek istediğim Ölüm Cerrahı. En umutsuz durumda bile kendine olan inancını kaybetmeyen.

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
  • Haha
Tepkiler: kaizokuou ve Sodex
Law lobisi en azından azıcık hasar verseydi, çok üzüldüm ya. Resmen ezim ezim ezildiler. Yeni lider seçin kendinize ya da gelin Dofy lobisinin alt ailesine katılın yaşamaya devam edin
Arkadaşlarıma zarar verdiği halde mislini Mw'den çıkartmıyorsam, deneğim olmayı kabul edip ameliyat masama yatmış Mw''yi bana yendirmiyorsa @Sodex 'e çekeceğim muamele. Bir travmada kendi yaşar. 😌 İlla kirli çamaşırlarınızı döktürteceksiniz bana, haha

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü