krig loncasi olarak uyelere ne kadar bagli oldugumuzu tespit icin yaptim

krig loncasi olarak uyelere ne kadar bagli oldugumuzu tespit icin yaptim
Luffy’nin bile East Blue rakipleri meyve kullanıcısı değilken nasıl Krieg, Wapol’u yenecek? Buggy demeyin, onu yenmediler def ettiler.
listede 1 2 meyve kullanicisi daha olucak ama cok sikinti yapmazlar gibiLuffy’nin bile East Blue rakipleri meyve kullanıcısı değilken nasıl Krieg, Wapol’u yenecek? Buggy demeyin, onu yenmediler def ettiler.
alimdaki soru o benim de meyve sayesinde yiyebilir mi acaba o zirhi . o zaman alir gibi kendini modifiye ederekwapol krieg in zırhı ham yaparsa krieg in işi zor. dayanıklılık olarak da zırhsız kriegden sağlam gibi duruyor. DON KRİEG kaybeder
sadece yemiyor yediği şeyi de kullanıyor bu sıkıntı.. ve şanslı bir karakter en son viviyle morgans ın himayesindeydi. şans önemli bir faktöralimdaki soru o benim de meyve sayesinde yiyebilir mi acaba o zirhi . o zaman alir gibi kendini modifiye ederek
hani kriegin fiziksel ustunlugu haric silahlarini mermilerini falan yerse sikinti yaratir onun icin bayagi sankisadece yemiyor yediği şeyi de kullanıyor bu sıkıntı.. ve şanslı bir karakter en son viviyle morgans ın himayesindeydi. şans önemli bir faktör