krieg almış. bence süre konusunda da 1 gün yeterli olurcapraz lonca sakınlerı sure lımıtı koymayı unutmustum sızce bu eslesmeyı kapatma vaktı geldı mı? kazanan bellı gıbı
yanı bence de kı soyle yazılar neyse de foto edıtı zaman alıyor 1 gune 1 vs okey gıbı max 2 gune cıkılır sankı. su an baslasam da hemen bıtmez 2. eslesmekrieg almış. bence süre konusunda da 1 gün yeterli olurfazlası zarar gibi.
senin işin de zor o kadar uğraşıyorsun ben resim yüklerken bile eriniyorumyanı bence de kı soyle yazılar neyse de foto edıtı zaman alıyor 1 gune 1 vs okey gıbı max 2 gune cıkılır sankı. su an baslasam da hemen bıtmez 2. eslesme
olsun hocam eglencelı maksat vakıt gecsınsenin işin de zor o kadar uğraşıyorsun ben resim yüklerken bile eriniyorum![]()
bana kalırsa max 3 güncapraz lonca sakınlerı sure lımıtı koymayı unutmustum sızce bu eslesmeyı kapatma vaktı geldı mı? kazanan bellı gıbı
ters olmasi icin bilerek secmeye calistimVsye ciddi bakarsak Armoruyla beraber yer Wapol, Kriegi.. ters eşleşme
evet iyi dedin beklyebuilirz en azindan bugun debana kalırsa max 3 gün
40 oy
yada 1 gün sonra oranın %70in üstünde olması yeterli rakamlar
diğer oylamaları göz önünde alırsak son croc dışında(orda başka hırslar döndü) 25-35 bandında oy geliyor turnuvalara