Geyik Çapraz Lonca Üyelerine Futbolcu Benzetmesi Yapın!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
65i67p7.jpg
@artyomdh @Whitebear D @Fruit Punch Samurai @Arthur

Futbol sohbette bir tane yorumum yok. O sırada konuda etiketlenen ben

Ben : 1
Siz : 0

amy-poehler-peace-sign.gif
Pusuda bekliyormussun.ben olsam lobimdeki arkadaşım varken onu kabul etmezdim law fanlari bu kadar bencil miydi ya. @DeathSurgeon21 bence tekrar düşün seni geride bırakan bir lobin var benim lobimde olsan ben kendimden önce seni yazardım buraya. Bizde ben yok biz var.

Hadi @Daredewill rakip lobiden peki ya ben biz aynı lobiye baş koymadık mı ha
Ben sizin iç işlerinize karışıp aranızın açılmasını asla istemem ondan yazacaklarımi 10da1 kadarını yazabiliyorum. Sırtını duvardan başka yere dönme o lobide. Bunlar Survivor Adası gibi ilk kimi harcayacaklar ilk kim düşecek kim nerede ise yarar listesini yapmışlardir. Senin olan her şey onların ama onların olan her şey yine onların. :d üzüldüm ve kardeş. Daha fazla yapamayacagim.

Death : Efe Akman olmuşsun haberin yok. Benim gönlümde Yunus oldun ama :d

• Haha
Tepkiler: DeathSurgeon21

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü