Onu glo ya yazın çok seviyor Kerem iKerem Aktürkoğlu![]()
Seni de eş geçtiler kardeş benzama gibi adamsın. :d gitmişler lobindeki futboldan anlamayan lawci cerrahi bile benzetmisler ama seni dislamislarBen kaldım kardeş ben kaldım. Halbuki futbol sohbette o kadar mesaimiz vardı
Bir tek beni yazan olmamış. Hayır ezelin kör anası melihaya kadar yazıp beni yazmamışlar .d Üzdü.
Ben kaldım kardeş ben kaldım. Halbuki futbol sohbette o kadar mesaimiz vardı
Şu şekilde hissettiren bir mesaj olduSeni de eş geçtiler kardeş benzama gibi adamsın. :d gitmişler lobindeki futboldan anlamayan lawci cerrahi bile benzetmisler ama seni dislamislar
Pusuda bekliyormussun.ben olsam lobimdeki arkadaşım varken onu kabul etmezdim law fanlari bu kadar bencil miydi ya. @DeathSurgeon21 bence tekrar düşün seni geride bırakan bir lobin var benim lobimde olsan ben kendimden önce seni yazardım buraya. Bizde ben yok biz var.Futbol sohbette bir tane yorumum yok. O sırada konuda etiketlenen ben
Ben : 1
Siz : 0
![]()
Hadi @Daredewill rakip lobiden peki ya ben biz aynı lobiye baş koymadık mı haFutbol sohbette bir tane yorumum yok. O sırada konuda etiketlenen ben
Ben : 1
Siz : 0
![]()
Ben sizin iç işlerinize karışıp aranızın açılmasını asla istemem ondan yazacaklarımi 10da1 kadarını yazabiliyorum. Sırtını duvardan başka yere dönme o lobide. Bunlar Survivor Adası gibi ilk kimi harcayacaklar ilk kim düşecek kim nerede ise yarar listesini yapmışlardir. Senin olan her şey onların ama onların olan her şey yine onların. :d üzüldüm ve kardeş. Daha fazla yapamayacagim.
Seni nasıl atlamışım la hasan şaş :dBir tek beni yazan olmamış. Hayır ezelin kör anası melihaya kadar yazıp beni yazmamışlar .d Üzdü.